Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Voir plus

Lisez les avis des autres
Altijd goede service, wat tegenvalt is bij een beurt van 580 euro mag je verwachten dat de vloermatten voor even gestofzuigd worden. Zijn de kleine dingen die het ook doen.
We werden netjes gebeld tijdens de onderhoudsbeurt dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren. In een toelichting waarbij ook de prijs en akkoord werd gevraagd werkte dit zeer prettig. Ook het wassen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben vriendelijk te woord gestaan, de auto goed nagekeken en gekeurd. Is gratis gewassen , binnen en buiten Ik kon thuis blijven : m'n auto werd opgehaald en teruggebracht. Ik kon kiezen welk... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire Nissan
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire automobile
- Garage automobile
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Vendeur de voitures d'occasion
À propos de Van Mossel Nissan
Écrit par l'entreprise
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vanmossel.nl/nissan

Profiteer nu van topdeals!
Demande des avis aux clients
Appointment made was kept to time
Appointment made was kept to time. Receptionist was friendly and job was done as requested. Waiting time went fast, with notifications during the wait, while a hot coffee was enjoyed.

geen vertrouwen
Ik heb mijn auto op 8 november in de garage gebracht voor een 30000 km beurt om 11:00 uur belden ze van de garage om te zeggen dat de auto klaar is ik ben de auto gelijk wezen ophalen, ik stap in de auto en de auto af gelijk aan dat het olie pijl niet in orde was.
ik gelijk weer naar binnen om dat te melden.
de monteur de auto gereset maar nog niet goed
de auto weer naar binnen en ze zijn nog twee en een half uur bezig geweest om het probleem te verhelpen mijn vertrouwen met de monteur in Gorinchem zijn erg gedaald, ik ben op 11 december naar Tiel geweest voor de klachten die er nog waren en die zijn nu allemaal opgelost
Dus voor mij geen Gorinchem meer

Réponse de Van Mossel Nissan
Goede service alhoewel de lekkage niet is gevonden van de achterklep heb nog 2 jaar garantie komt de volgende beurt wel goed hoop ik

Vriendelijkheid op maat
Vanaf het plannen van de afspraak tot aan het afrekenen zeer vriendelijk geholpen.

Réponse de Van Mossel Nissan
Door ziekte kon ik de auto zelf niet brengen. De auto is opgehaald en na de service beuurt weer teruggebracht. Dat was een geweldige service. Bovendien is bij de betaling rekening gehouden met de wein
Door ziekte kon ik de auto zelf niet brengen. De auto is opgehaald en na de service beurt weer teruggebracht. Dat was een geweldige service. Bovendien is bij de betaling rekening gehouden met de weinige kilometers die ik jaarlijks rijd, tussen de 2000 - 3000 km.

Réponse de Van Mossel Nissan
Op tijd volgens afspraak werken
Op tijd volgens afspraak werken. Geen onverwachte kosten. Lekkere koffie

Réponse de Van Mossel Nissan
Onderhoud en service van de…
Onderhoud en service van de baliemedewerkers waren zeer goed. Echter de prijs voor een onderhoudsbeurt van een bijna nieuwe auto met maar 15000 km op de teller waar alleen maar olie en filters zijn vervangen €500,- is natuurlijk buiten proportioneel

Aardig personeel
Aardig personeel, makkelijk afspraak te maken en de auto rijdt prima :-)

Vriendelijk en behulpzaam geholpen
Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ze denken met je mee en proberen op te lossen waar het kan.

Kapotte aandrijfas
Na mijn eerst slechte ervaring met van Mossel, heeft de vestigingsdirecteur de heer van Dongen zijn nummer achter gelaten, ik heb vervolgens contact met hem opgenomen, het contact was zeer prettig en hij heeft mij goed geholpen. Hij heeft mij laten zien dat van Mossel betrokken en betrouwbaar is.

Réponse de Van Mossel Nissan
Was een zeer goede ervaring alleen de…
Was een zeer goede ervaring alleen de reparatie viel duurder uit dan normaal

Réponse de Van Mossel Nissan
sfeer is er prima en kwaliteit onberispelijk
Moeilijk te beantwoord maar de sfeer in deze technisch geoliede organisatie voelt goed aan

Réponse de Van Mossel Nissan
Voor de eerste keer bij dit bedrijf. Fantastische ervaring
Afspraken nagekomen. Vriendelijke ontvangst. Tijdens het wachten op de beurt van de auto, meerdere malen bij het bezoek aan de showroom leuk aangesproken. Men ziet je.

Réponse de Van Mossel Nissan
Goede uitleg en aandacht voor de klant
Goede uitleg en aandacht voor de klant. Geen vijfde sterkte omdat de auto nog niet klaar was op de afgesproken tijd. Wel weer een mooie schone auto terug na de wasstraat. Mooie service.

L’expérience Trustpilot