Gouda Reiseforsikring Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Verste kundeopplevelse noensinne. Den kvinnelige saksbehandleren trodde åpenbart at hun jobbet i NAV. og var mer opptatt av om jeg hadde avklart mine pensjonsforhold enn av ã hjelpe meg med en reisefo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Avbestilling av reise pga akutt sykdom. De godtok ikke tre legeattester, siste veldig utfyllende. De skjønte ikke at jeg avbestilte 3 dager etter at restbeløpet var betalt. Måtte sende egen klagesa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

En av de dårligste forsikringsselskapene jeg har erfaring med innen reiseforsikring. Anbefales ikke for bedrifter som vurderer å inngå avtale. Jeg meldte inn en skade før situasjonen i Midtøsten eskal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var nylig i Kenya og ble syk. Måtte ha intravenøs behandlig en ukes tid. Når jeg kom hjem sendte jeg inn kvitteringer for utgifter. Gouda spurte om jeg ikke hadde hatt ekstra utgifter til overnatt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie d'assurance voyage
  2. Compagnie d'assurance

Écrit par l'entreprise

Gouda Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring og har eksistert i Norden siden 1994, og i Norge siden 2002. Gouda Reiseforsikring er en del av Gjensidige Forsikring ASA. I tillegg til egen distribusjon via nett og telefon, kan forsikringene våre kjøpes hos en rekke utvalgte reisebyråer og agenter. Vi tilbyr alt fra ordinære ferie- og fritidsforsikringer for private, til tjenestereiseforsikringer og forsikring for utstasjonerte.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Raske og hjelpsomme

Gouda gav meg gode råd om forsikring i forbindelse med en lengre reise i Asia. De har respondert svært raskt og bistått ved behov for nødvendig dokumentasjon i forhold til myndighetskrav knyttet til Korona, samt behandlet et par andre saker langt raskere enn jeg forventet. Jeg har bare gode ting å si om Gouda.

10 mai 2022

Hei Arild,

Tusen takk for strålende tilbakemelding. Vi er glade for at du oppfatter oss på denne måten. Vi gjør vårt ytterste for å holde ventetiden nede og servicenivået oppe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Er der når du trenger dem!

Gouda er lett å få tak i - og er der når jeg trenger dem. De har utrolig hyggelige medarbeidere - og jeg anbefaler Gouda!

30 mars 2022

Hei Tord,

Takk for at du tok deg tid til å sette ord på din opplevelse! Vi er glad for at du synes at vi er enkle å få tak i og at du får den hjelpen du trenger. Tusen takk!

Hei!

Takk for anmeldelsen din! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen du har fått hos oss. Dette setter vi stor pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

This insurance is the best quick…

This insurance is the best quick response good service i would use them for the rest of my life for me and my family, thank you for being serious company and a safe travel helper 🙏🙏🙏

7 mars 2022
Avis spontané

Dear Arn,
Thank you for taking your time to give us feedback, and thank you very much for the kind words! We are doing our outmost to make our customers feel safe.

Kind regards
Gouda Travel Insurance - Norway

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundebehandler som gav oss…

Fantastisk kundebehandler som gav oss all tenkelig hjelp da vi trengte det. Vi følte oss virkelig godt ivaretatt.

Mvh Ole Andreas og Nina

28 janvier 2022

Hei Ole Andreas og Nina,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at dere fikk den hjelpen dere trengte og følte dere godt ivaretatt.

Bare gode opplevelser med Gouda :D

Bare gode opplevelser med Gouda reiseforsikring. Det er lett å komme i kontakt med selskapet og man blir møtt med forståelse for den unike situasjonen man står i for deretter å få god hjelp

14 janvier 2022

Hei Johanne,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi prøver alltid å levere en grundig og personlig veiledning, og er glad for at du er fornøyd med hjelpen du har fått!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte en "ekstra" reiseforsikring…

Vi bestilte en "ekstra" reiseforsikring i forbindelse med Thailandreise (spesielt om man skulle bli rammet av Covid19). Da Omikron-varianten tok seg opp i verden, valgte vi å kansellere turen. Vi spurte da om å få refundert kostnadene ved forsikringen og dette var helt uproblematisk for Gouda Reiseforsikring og pengene ble refundert samme dag. En slik service setter vi stor pris på.

4 janvier 2022

Kjære Bodil,
Tusen takk for tilbakemelding. Det var kjedelig at dere ikke kom dere på tur som ønsket, men vi er glade for at du føler at du har fått en god behandling hos oss!

Veldig bra forsikring

Veldig bra forsikring. Veldig god kommunikasjon og kundesenter er raskt med å besvare henvendelser. Kan bare anbefale det.

15 décembre 2021

Hei Silvana,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at vi blir oppfattet slik, da vi prioriterer dette høyt. Ha en fin dag!

Kundesenter

Noté 5 sur 5 étoiles

Uten tvil den beste kundeservicen man…

Uten tvil den beste kundeservicen man kan møte på.
Tipp topp med alle stjerner i margen!

19 novembre 2021

Hei Martin!
Tusen takk for din ros, det setter vi stor pris på!
Vi ønsker å kunne tilby den beste kundeservice og vi er glade for at du også oppfatter oss på den måte!

Hei Lars,

Tusen takk for din anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen du har fått.

Super respons

Super respons. Veldig raskt svar.

13 octobre 2021

Hei Geirulv,

Tusen takk for god bedømmelse! Vi ønsker alltid å hjelpe alle så raskt som mulig, så vi er glade for at du opplevde at så var tilfelle!

Noté 5 sur 5 étoiles

Topp service og kundebehandling!

Topp service og kundebehandling!

Hurtig og god respons!

13 octobre 2021

Hei Geir,

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er glade for å høre at du føler du fikk god og rask behandling!

Noté 4 sur 5 étoiles

Thanks for Help

thanks for Quick response

14 avril 2021

Dear Mahender,

Thank you for taking the time to leave us this review! We are glad you are happy with our response time.

Best regards,
Gouda Travel Insurance

Noté 5 sur 5 étoiles

Rask tilbakemelding på henvendelse /…

Rask tilbakemelding på henvendelse / løsning av mitt problem.

8 avril 2021

Hei Trygve,

Takk for positiv tilbakemelding! Vi er glad for at du er fornøyd med svartiden og hjelpen du har fått hos oss.

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig enkel kommunikasjon med selskapet.

Utrolig enkel kommunikasjon. Lydia følger meget bra opp.
I det forrige selskapet vi hadde reiseforsikring var det alltid en ny kundebehandler å forholde seg til, hvis vi i det hele tatt fikk kontakt. Dette var svært lite tilfredsstillende.
Det må sies at vi hadde alke våre forsikringer i Gjensidige før i tiden, men plutselig økte forsikringspremien på vår Morgan til nesten det firedobbelte, noe som gjorde at vi skiftet selskap.
Gouda var nå vårt valg fordi vi er seniorer og få andre selskap dekket Thailand nå i denne Covid-19 tiden!

7 avril 2021

Hei Helge,

Takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen! Det betyr mye for oss at du er fornøyd med kundeservicen og reiseforsikringen vi tilbyr!

Fantastisk!!!

Topp service hver gang!

3 mars 2021

Hei!

Tusen takk for tilbakemeldingen og 5 stjerner! Det betyr utrolig mye for oss at du er fornøyd med servicen vår.

Hei Irma,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Det gleder og motiverer oss alle i Gouda at du er fornøyd med servicen vår.

Godt fornøyd.

Jeg hadde denne reiseforsikringen i forbindelse med et lengere opphold i utlandet. Jeg er godt fornøyd med kundeservice.

16 février 2021

Hei Karoline,

Takk for anmeldelsen din! Det er viktig for oss å ha god kunderservice og oppfylle våre kunders behov, så det betyr veldig mye for oss at du er fornøyd med servicen vår!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus