Banner for Van Mossel Mercedes-Benz

Van Mossel Mercedes-Benz Avis

1 615
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals altijd, ja echt altijd, weer een onthaal als een superster. Van binnenkomst tot afscheid één groot feest. Geweldig deskundige en zeer vriendelijke medewerkers op alle niveaus. Iets lekkers tijde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn zeer tevreden over de contacten die wij hadden tijdens de aankoop van onze Mercedes B e. De verkoper D. was echt geweldig ! Ik zou wel iedere week een Mercedes willen gaan kopen . Wat een v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De mannen aan de bali hebben mij goed en vriendelijk geholpen,had je maar overal dit personeel. Wel tijd moeten wachten,maar dan weet je zeker dat je auto goed gecontroleerd word en weer veilig de... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De reparatie is goed uitgevoerd tot nu toe geen enkele storing.naar vele storingen.auto rijdt nu zoals hij bedoelt is.C300E.ben goed op de hoogte gehouden van de reparatie.de module van de hoogspanni... Voir plus

À propos de l'entreprise

À propos de Van Mossel Mercedes-Benz

Écrit par l'entreprise

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 615)

528 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Probleem met de navigatie

Probleem met de navigatie, snelheidsherkenning en aanpassing is naar grote tevredenheid opgelost. Gemaakt kosten worden terug betaald daar het met 1 vinkje opgelost is. Dank je wel Ron Souren

3 juin 2026
Avis spontané

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

We zijn blij te horen dat het probleem met de navigatie en snelheidsherkenning naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor uw positieve feedback!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte interne communicatie bij…

Zeer slechte interne communicatie bij van Mossel. Zal formele klacht indienen!

3 juin 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Beste klant wij zullen spoedig met u contact opnemen om uw klacht te bespreken

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben er nu al zo vaak geweest, nooit de mispoes.

Ik ben er nu al zo vaak geweest. Voor een bakkie, voor de aankoop van een nieuwe auto, voor service, voor een issue met de auto etc. Het maakt allemaal niet uit, dit is een superfijne dealer met de juiste mensen.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en medewerkers! We waarderen uw loyaliteit enorm.

Gewoon goed en prettig.

Wordt al zoveel jaren goed en prettig geholpen.
Kan daardoor al zolang prettig en veilig blijven rijden.

14 mai 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

We zijn blij te horen dat we u al jarenlang goed van dienst kunnen zijn. Dank u wel voor uw positieve bericht en graag tot ziens!

Noté 5 sur 5 étoiles

Staf is vriendelijk en ik werd snel…

Staf is vriendelijk en ik werd snel geholpen.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Fijn om te horen dat onze medewerkers vriendelijk waren en u snel geholpen bent. We waarderen uw feedback enorm.

Zoals MERCEDES betaamt

Zoals MERCEDES betaamt, professioneel opgeleid personeel goede service van de baliemedewerker en niet te vergeten een scherpe prijs. 🏆

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat onze medewerkers en goede service u zo zijn bevallen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Ongekende service

Ongekende service en super aardige medewerkers, geen kak maar gelukkig heel gewoon

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

We zijn blij dat u onze service en medewerkers waardeert. Dank u wel voor uw mooie woorden!

Mooie ervaring

Verkoper Marc heeft ruim de tijd genomen in de gehele afwikkeling van kennismaking, verkoopproces en aflevering.

Mooie vestiging, prima ontvangst en serieuze en plezierige ervaring.

4 mai 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor deze mooie review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u zich welkom voelde in onze vestiging en dat het naar wens is verlopen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Houdt zich aan belofte

Houdt zich aan belofte, heldere afspraken en dat alles op een klantvriendelijke manier waarbij respect de boventoon voert.

30 avril 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

We zijn blij te horen dat we onze beloftes nakomen en duidelijke afspraken maken. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn goed geholpen & geadviseerd…

Wij zijn goed geholpen & geadviseerd bij de aankoop van onze eerste Mercedes.
Geen vraag is te veel, nemen echt de tijd voor je.
Wij zijn zeer tevreden!

Avis spontané

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent
Heel veel plezier met uw nieuwe auto en veel veilige kilometers.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik krijg nu al de 2e mail voor service…

Ik krijg nu al de 2e mail voor service aan mn auto,maar wij hebben een aankoop gedaan dus geen service.
Maar voor de rest prima

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

We waarderen uw feedback en begrijpen uw verwarring over de service-e-mails na een aankoop. We zullen dit intern bekijken.

snelle oplossing van velgschade op spiksplinter nieuwe GLCEQ400

binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes Hellevoetsluis gegaan zij hebben geregeld dat en gekeken werd naar de meesturende achteras, ik was bang dat die eventueel beschadigd was: gelukkig niet en de velg laten ophalen voor revisie en na 5 dagen was die weer terug in perfectie nieuwstaat;super!

8 mai 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat we u zo snel en efficiënt konden helpen na het onverwachte incident in Frankrijk. We zijn blij dat de achteras onbeschadigd bleek en dat de velg weer in perfecte staat is. Bedankt voor uw positieve feedback!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus