Gouda Rejseforsikring Avis

1 399
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Da vi fik brug for vores rejseforsikring, var vi ærligt talt urolige for, hvor besværlig processen ville være. Heldigvis viste det sig at være helt uproblematisk. Skaden blev behandlet hurtigt og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Manden kom på sygehus i Tyrkiet hvor vi måtte betale et større beløb, men da vi kom hjem var der ingen problemer med at få penge fra Gauda rejseforsikring. De var så søde og hjælpsomme, så det er best... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Det virker godt når man endelig får kontakt hvis man har brug for rejseforsikringen. Der er mange medarbejdere der prøver at hjælpe men ikke læser tidligere mails, men deres læger jeg har talt med e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service. Kan varmt anbefales 🫶 Da jeg havde brug for hjælp, blev jeg mødt hurtigt og professionelt. Sagen blev behandlet med det samme, og jeg følte mig både hørt og godt hjulpet hele veje... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie d'assurance voyage
  2. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Gouda er specialister i rejseforsikring. Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter samt en personlig og grundig rådgivning til privat- og erhvervsrejsende. Gouda har eksisteret i Danmark siden 1994 og har siden 2013 været ejet af Gjensidige Forsikring ASA, Norge. Gouda indgår som en del af Gjensidiges danske filial. På Gouda Rejseforsikrings døgnbemandede alarmcentral sidder medarbejderne klar til at yde kunderne kompetent og personlig service, uanset hvor i verden der er brug for hjælp. Alarmcentralen har tilknyttet dansk lægekorps og et særligt kriseberedskab. Gouda Rejseforsikring ser det, som sin fornemste opgave at skabe tryghed og yde kunderne sikkerhed ud over alle grænser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

Hurtig, smidig og venlig behandling
Tak

4 juin 2026

Hej Peer

Mange tak for din rosende anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at vide, at vi har leveret en nyttig og venlig service uden ventetid.

Noté 5 sur 5 étoiles

En supersød og service mindet…

En supersød og service mindet medarbejder som hjalp mig igennem nogle trælse knaster

4 juin 2026

Hej Marianne

Mange tak for de venlige ord - vi har et stærkt fokus på vores kundeservice, så det glæder os at vide, at det også skinner igennem og kan mærkes.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og klar service og behandling

God og klar service og behandling. Alt lige som vi havde brug for i en svær periode
Vi siger tusind tak for alt

3 juin 2026

Hej Villy

Mange tak for din positive tilbagemelding til os.

Vi sætter stor pris på at vide, at vi har hjulpet jer med en imødekommende og nyttig behandling af jeres sag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig website og flabet personale

★☆☆☆☆

Jeg oplevede desværre en meget frustrerende kundeservice.

Ved tegning af en lovpligtig au pair-forsikring bliver man først bedt om at indtaste au pairens fødselsdato og ankomstdato. Herefter kommer man til en side, hvor man skal indtaste navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Jeg synes ikke, det fremgår tydeligt, hvem disse oplysninger skal tilhøre.

Jeg indtastede derfor mine egne kontaktoplysninger, da det er mig, der tegner forsikringen og har brug for dokumentationen i forbindelse med ansøgningen.

Da jeg modtog kvitteringen, fremstod oplysningerne forkert sammensat. Jeg kontaktede derfor kundeservice for at få det rettet.

Samtalen var desværre ikke særlig konstruktiv. Medarbejderen brugte meget tid på at forklare, at hjemmesiden efter hans opfattelse var tydelig, i stedet for blot at hjælpe med problemet. Da jeg spurgte, om jeg ville modtage en opdateret police, fik jeg flere gange svar på, at jeg ikke ville få et nyt policenummer – selvom det ikke var det, jeg spurgte om.

Det, der burde have været løst på få minutter, endte med at tage omkring en time. Derfor giver jeg 1 stjerne. Det er kundeservicen, jeg vurderer – ikke selve forsikringsproduktet.

2 juin 2026

Hej Lise

Tak for din anmeldelse og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi vil gerne beklage den oplevelse, du har haft. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med.

Vi beklager også de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med bestillingen af forsikringen på vores hjemmeside. Vi kan dog se, at det under bestillingsprocessen fremgår, at det er au pairens navn og fødselsdato, der skal indtastes. Derudover fremgår det også, at det er c/o-adressen i Danmark, der skal anvendes ved oprettelsen.

Vi tager din feedback til os og arbejder løbende på at gøre bestillingsprocessen så tydelig og bruger-venlig som muligt.

Skulle der opstå spørgsmål eller usikkerhed i forbindelse med bestilling af en forsikring, er man altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at gennemføre bestillingen og sikre, at alt bliver registreret korrekt.

Noté 4 sur 5 étoiles

En god forsikring

En god forsikring. Har brugt den igennem flere år. Anbefales.

8 avril 2026

Hej Valentino

Mange tak for din positive anmeldelse, som er særligt bekræftende at modtage fra en mangeårig trofast kunde - tak for det.

Vi ser frem til at hjælpe dig i forbindelse med dine fremtidige rejser.

Afbestilling af rejse

Telefonsamtaler med en rigtig sød og hjælpsom
Kunderådgiver, en fair behandling af vores erstatningskrav. Tusind tak

28 mai 2026

Hej Arne

Mange tak for din rosende anmeldelse, som vi naturligvis vil videresende til rette sted.

Vi sætter stor pris på at vide, at vores kollega har leveret en imødekommende og problemfri service.

Noté 2 sur 5 étoiles

Et umiddelbart negativ og ikke…

Et umiddelbart negativ og ikke samarbejde og sund fornuftigt. Hvis læge besøg anbefalet , men ikke livs nødvendigt. Og man tegner forsikring hos jer, vil i ikke hjælpe, hvad betaler jeg for så. ?? Hvis min kone blive kørt ned? transport dødsfald eller hvad er den til?. Men ja i har monopol på forsikring i dk, så hvad kan man gøre?

10 février 2026

Hej Mogens

Vi takker for den gode dialog, vi har haft telefonisk, og sætter stor pris på, at vi kunne få en god og konstruktiv samtale om, hvordan forsikringen dækker i den konkrete situation.

Skulle der opstå yderligere spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os igen.

Jeg brugte gouda i 8 måneder

Jeg brugte gouda i 8 måneder. Jeg var udsat for sygdom og fik hjælp med hotel værelse og lægebesøg.

Super godt!

27 mai 2026

Hej Maja

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at vide, at vi har hjulpet dig i forbindelse med sygdom på rejsen.

God information

Det gik stille og roligt. Blev orienteret om forløbet.

22 mai 2026

Hej Annalis

Mange tak for din positive feedback.

Vi er glade for at høre, at din kontakt med os har været problemfri og imødekommende.

Virkelig god service

De stod klar fra da jeg kontaktede dem, og hjalp mig med mange forskellige muligheder, indtil jeg var okay igen. Rigtig god service🙏🏽

20 avril 2026

Hej Sara

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Det luner altid særligt at modtage så positiv en anmeldelse fra en, som har modtaget vores hjælp, og vil vil naturligvis sørge for at viderebringe dine rosende ord til rette afdeling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået den fineste oplevelse fra…

Jeg har fået den fineste oplevelse fra et forsikringsselskab som man overhovedet kan få.♥️ da jeg ringede fra Thailand og ville forlænge min forsikring p.g.a krigen i Mellemøsten. Fortalte de mig at det skete automatisk og at det var gratis plus at de betalte hotel og forplejning. Så kan det ikke blive bedre 🥳

22 mai 2026

Hej Rene

Mange tak for din fine anmeldelse, som i den grad sætter smil på vores læber.

Vi er meget glade for at høre, at du følte dig godt hjulpet i en usikker situation under din rejse i Thailand. Det betyder meget for os, at vi kunne skabe tryghed og hjælpe dig videre, da situationen i Mellemøsten påvirkede dine rejseplaner. Samtidig er vi glade for, at vi også kunne hjælpe med at dække de ekstra udgifter, der opstod i forbindelse med den forlængede rejse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord. Det er netop den tryghed og hjælp vi ønsker at give vores kunder, når uforudsete situationer opstår.

Noté 3 sur 5 étoiles

Skadeanmeldelse

Skadeanmeldelse
der var mange oplysninger som skulle oplyses igen, som også var angivet da forsikringen blev tegnet.
Der var ingen måde hvor man kunne gå ind på sagen og se status, mangler mm....man var nød til at ringe.
Det var ikke intuitivt hvor man skulle ringe hen
Til gengæld så var betjeningen venlig og kvalifiseret når man kom igennem

20 mai 2026

Hej

Vi beklager, at processen omkring skadeanmeldelsen oplevedes som besværlig, herunder at oplysninger skulle oplyses flere gange, samt at det ikke var muligt nemt at følge sagens status online. Vi forstår godt, at det kan skabe frustration, og vi tager dine kommentarer med videre i arbejdet med at forbedre både vores digitale løsninger og den samlede kundeoplevelse.

Samtidig er vi glade for at høre, at du oplevede vores medarbejdere som venlige og kvalificerede, når du kom igennem. Det sætter vi stor pris på.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi måtte desværre aflyse vores rejse…

Vi måtte desværre aflyse vores rejse inden den skulle betales, vi oplevede ingen udfordringer med at få vores depositum retur 🤣🤣

21 mai 2026

Hej Zanne

Mange tak for din positive feedback.

Det glæder os at høre, at vi har leveret en tilfredsstillende service.

Noté 1 sur 5 étoiles

Krav er vigtigere for Gouda end sund fornuft

Laver en mega dyr forsikring på en rejse til Afrika for hele familien.
Kort før afrejse bliver datteren gravid og flere læger fraråder på det kraftigste hende at rejse med, pga risikoen for malaria.
Datteren og svigersønnen bliver derfor hjemme.
Dette anmeldes til GOUDA men vil de udbetale erstatning - Næ Nej - For det er ikke et KRAV, at man skal ha malariamedicin på destinationen, kun en anbefaling. Hvor herre til hest - Når flere læger anbefaler at man ikke skal tage af sted hvem forholder sig så til krav. Det gør GOUDA åbenbart!!

20 mai 2026

Hej Lotte

Vi er kede af at høre, at vores afbestillingsforsikring ikke har levet op til jeres forventninger i denne situation. Vi har fuld forståelse for at det kan være skuffende.

Vi har desværre ikke mulighed for at gennemgå eller behandle sager i et offentligt forum, men vi kan oplyse, at vores afbestillingsforsikring blot dækker ny og akut opstået sygdom og tilskadekomst, i henhold til forsikringsbetingelserne.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en nærmere gennemgang af din sag, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan stadig ikke anbefale Gouda som…

Kan stadig ikke anbefale Gouda som rejseforsikring, de udbetaler ikke penge ved afbestilling af rejse, hvis rejsen er afbestilt tidligt.
Når en læge hos jer (Gouda) kan sige jeg godt kan rejse, da vedkommende mener at behandlingen hjælper, det er for langt ude. Jeg går ud fra at alle der betaler til en rejseforsikring vil forvente at få udbetalt det beløb man mister ved afbestilling, men I har gjort det svært med jeres regler.
Jeg breder bare budskabet, så folk ved hvad der kan ske. Se mit tidligere opslag.

2 mars 2026

Hej Lene

Tak for din henvendelse og for den tid, du har brugt på at dele din oplevelse med os.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man oplever, at ens forventninger til dækningen ikke bliver indfriet.

Af hensyn til persondata og sagsbehandling har vi ikke mulighed for at kommentere konkrete sager offentligt. Vi henviser derfor til den dialog, vi allerede har haft direkte omkring sagen.

Meget god oplevelse

Sagsbehandleren var meget klar og havde gjort et detaljeret arbejde i min sag. Jeg føler mig tryg ved Gauda/Gensidige.
mvh UR

8 mai 2026

Hej Ulla

Vi vil fluks sørge for at vores kollega modtager din positive feedback, så dejligt bekræftende at vide, at der sættes pris på den indsats og service, der leveres

Noté 2 sur 5 étoiles

2- 3 ugers behandlingbehandlingstid…

2- 3 ugers behandlingbehandlingstid skrev de til mig d. 15.april på mail og jeg har stadig intet hørt - og mailen kan ikke besvares?

15 avril 2026

Hej Jack

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi oplever desværre lidt længere behandlingstid i øjeblikket, hvilket vi beklager.
Det glæder os dog at kunne meddele, at din sag er blevet behandlet.

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Med ønsket om en god weekend fra

Professionel og omsorgsfuld

Professionel og omsorgsfuld behandling, selv om de har travlt pga verdenssituationen.
Jeg har afbestilling- og rejseforsikring hos Gouda igennem Sygeforsikring Danmark. Har gudskelov aldrig haft brug for det før nu. Sygdom kan ramme alle, så trygt og godt at vide, at Gouda hjælper:-) Stort tak!

8 mai 2026

Hej Agnethe

Mange tak for din positive tilbagemelding til os, dejligt at du valgte at give dig tid til at skrive.

Vi sætter stor pris på at vide, at vi har hjulpet dig med en imødekommende og kompetent behandling af din sag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god rejseforsikring som hjalp…

Virkelig god rejseforsikring som hjalp rigtig meget da der opstod problemer på rejsen.

7 mai 2026

Hej Anne

Mange tak for de fine ord, som vi straks vil sørge for at viderebringe til rette sted - det er altid dejligt bekræftende og motiverende at modtage så positiv en anmeldelse fra en, som har modtaget vores hjælp i udlandet.

Med ønsket om en god weekend fra

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus