Da vi fik brug for vores rejseforsikring, var vi ærligt talt urolige for, hvor besværlig processen ville være. Heldigvis viste det sig at være helt uproblematisk. Skaden blev behandlet hurtigt og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Manden kom på sygehus i Tyrkiet hvor vi måtte betale et større beløb, men da vi kom hjem var der ingen problemer med at få penge fra Gauda rejseforsikring. De var så søde og hjælpsomme, så det er best... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det virker godt når man endelig får kontakt hvis man har brug for rejseforsikringen. Der er mange medarbejdere der prøver at hjælpe men ikke læser tidligere mails, men deres læger jeg har talt med e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service. Kan varmt anbefales 🫶 Da jeg havde brug for hjælp, blev jeg mødt hurtigt og professionelt. Sagen blev behandlet med det samme, og jeg følte mig både hørt og godt hjulpet hele veje... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gouda er specialister i rejseforsikring. Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter samt en personlig og grundig rådgivning til privat- og erhvervsrejsende. Gouda har eksisteret i Danmark siden 1994 og har siden 2013 været ejet af Gjensidige Forsikring ASA, Norge. Gouda indgår som en del af Gjensidiges danske filial. På Gouda Rejseforsikrings døgnbemandede alarmcentral sidder medarbejderne klar til at yde kunderne kompetent og personlig service, uanset hvor i verden der er brug for hjælp. Alarmcentralen har tilknyttet dansk lægekorps og et særligt kriseberedskab. Gouda Rejseforsikring ser det, som sin fornemste opgave at skabe tryghed og yde kunderne sikkerhed ud over alle grænser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.
A.C. Meyers Vænge 9, 2400, København SV, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kunne jeg give 6 stjerner, fik i 7:-) Vi valgte jer trods i var dyrere end Europæiske, men må bare sande, at i er fantastiske. Service og venlighed helt i top og TAK for jeres hjælp. Min varmeste anbefaling til alle og til jer forældre der sender jeres unge ud i verden, betal de ekstra penge, i kan være trygge ved, at Gouda hjælper jer.

Réponse de Gouda Rejseforsikring
Oplevelsen er en begrænset succes.
Gouda kræver en lægeerklæring ved afbestilling, men vil ikke betale for denne. Dette er en omkostning som forbindes med “rejsen” og urimeligt jeg skal dække udover da jeg jo netop har forsikret mig

Réponse de Gouda Rejseforsikring
God og præcis vejledning ifm skadeanmeldelse. Behandlet indenfor 2 uger. Ukompliceret forløb, ingen tilbageløb. Meget venlig mail ifm erstatning.

Réponse de Gouda Rejseforsikring
Jeg vil sige at alt fra den første telefonsamtale til den sidste opgørelse af udgifter har været tip top !! Alle vi har haft kontakt med har været meget venlige og forstående. Tusind tak.

Réponse de Gouda Rejseforsikring
Jeg indsendte min ansøgning om dækning af rejseudgifter ved akut opstået sygdom i familien.
Jeg oplevede en menneskelig, kvalificeret og hurtig behandling.
Jeg kan kun anbefale Gouda Rejseforsikring

Hurtigt og go service 🤗
Dejlig når man er træt af ikke at kunne komme på ferie.... pga. Sygdom
Mvh.Per og Casper Olesen

Réponse de Gouda Rejseforsikring
Ve nylige personaler og tydelig og forståelige informationer.

Imponerende god service!!
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Gouda Rejseforsikring
Kæmpe stor ros til Gouda.
Under 4 uger gik der fra jeg kom hjem fra en ferie hvor jeg desværre blev syg evakueret med helikopter og indlagt, til mine udgifter til hospital m.m samt erstatning for mistede feriedage stod på min konto.
Meget nemt at anmelde min "skade" og jeg anede ikke jeg kunne få kompensation for mine sygedage, det gjorde Gouda mig opmærksom på. 1000 tak.

Réponse de Gouda Rejseforsikring
Under en rejse til Mexico fik jeg madforgiftning og havde i flere omgange brug for lægekonsultation. Ved hjemkomsten rettede jeg henvendelse til Gouda med henblik på at få dækket læge-udgifterne. "Sagen" gik overraskende hurtigt igennem - Ingen forhaling eller forhandling. Ligeså irriterende det var at skulle bruge fire dage på langs under en rejse, ligeså imponerende var den efterfølgende sagsbehanling.

Réponse de Gouda Rejseforsikring
Tegnede ekstra ulykkes dækning pga af flere farlige sygdomme og ny coronavariant.Jeg var så uheldig at knække en tand under min ferie.Det dækkede min rejseforsikring heldigvis også.Jeg anmeldte min sag hos Gauda og efter 14 dage efter min ferie,fik jeg dækket min udgift med dokumention fra tandlægen.Takker for god behandling. MVH

Réponse de Gouda Rejseforsikring
Gouda rejseforsikring er et supergodt sted at have sin afbestillingsforsikring.
Jeg har desværre været nødt til at aflyse min rejse og her træder de frem og udviser følelser og forståelse. Tak ❤️

Réponse de Gouda Rejseforsikring
professionel behandling og meget venlig personlig kontakt