DSB valgte at linie A skulle fjernes mellem Solrød og kbh i den værste morgen myldertid. Dette resulterer i alt for mange cykler og togene og flere skift. Nogen gange kommer man af toget med blå mærke... Voir plus

Vedrørende rejse 243282609 Steg på toget i Charlottenlund 12. juni stod af på Vesterport men glemte at stemple ud. Fortsatte i privatbil ved stop i Nyborg stempler app set ud har åbenbart været... Voir plus

Vi er 6 personer der har taget toget fra Ringsted til Prag og retur med DSB udlandsrejser Vi har valgt at 1 klasse, da vi gerne ville have plads og service. Dette var så ikke tilfældet På t... Voir plus

Al for mange udfordringer så som evige forsinkelser, ringe information via Intercom, beskidte toge m.m. Værst er dog de al for ofte forsinkelser og/eller nedbrud i de travle perioder hvor folk er på... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

185 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nightmare

Have been using S-traun for a year. Awful service. Many delays. Changing tracks often. Unfriendly staff. Public systems in Denmark are as inefficient as possible. Paying more than 40% tax still getting nothing

2 août 2017

skulle iigen benytte S-tog med endnu en …

skulle iigen benytte S-tog med endnu en skuffelse til følge. Tirsdag den 23. maj havde DSB valgt at parkere et S-tog mellem Allerød og Hillerød,hvilket forlængede min rejsetid med en time. Det er bare ikke godt nok. Dårligt info niveau under vejs kunne der også tilbydes.I må forbedre jer, hvis vejene ikke skal oversvømmes helt. Held og Lykke I får god brug for det

25 mai 2017

Afsporet S-tog

Har altid sværget til tog trafik, eftersom privatbilisme er stadiet før hjernedød. Men nu har jeg givet op og er stået af. Siden 2011 med renoveringer indførelsen af nyt signal system er rettidighed og service gået fra dårlig til elendigt. Ikke nok med at det er så godt som sikkert at togene er forsinkede eller aflyst (33 aflysninger\væsentlige forsinkelser i november måned til dato den 22. målt på de sms varsler der udsendes, udover total kørselstop i to weekender), så køres der med færre togvogne i myldretiden, hvilket betyder at toget er vitterligt propfyldte, og samtidig er billetprisen steget langt mereend benzinprisen ligesom der gennemføres billetkontrol med klare paralleller til, hvordan en aktion ville blive gennemført i militæret. Hvad tænker de på i DSB S-tog! Og hvorfor gider jeg besvære mig med at skrive en anmeldelse der ligner 99 % af de øvrige anmeldelser. Det er fordi, jeg beklager det der er sket og undrer mig over at ikke engang DSB gør noget i offentligheden for at forsvare eller beklage den nuværende tilstand, og hvor er politikerne, er det kun os andre der kender til situation?

22 novembre 2016

Håbløs håndtering af driftsforstyrrelser

S-tog driftsforstyrrelser og aflysninger er ikke usædvanlige - også i dag d. 5.10.2016, men så henviser rejseplanen heldigvis til togbusser, disse togbusser kommer bare stadig ikke efter mindst en times venten - utroligt og uacceptabelt!!!
Endvidere er kundeservice ikke i stand til at oplyse hvornår busserne kommer, og alt dette sker dagen efter der har været driftsforstyrrelser pga. signalfejl, så man kunne endda have forberedt sig på situationen!?

5 octobre 2016

Elsker det

Efter årevis af at være nødsaget til at benytte sig af kystbanen, så er S-tog et mirakel sendt fra himlen! De kører hvert 10. min, de kører om natten, og man kan tage sin cykel med gratis - jeg elsker det! Jeg er tilmed ligeglad med om de kommer nogle minutter for sent. Når de alligevel kommer så ofte, er det intet problem. DSB 1st burde tage ved lære af s-togene. Det eneste, jeg er lettere utilfreds med, er, at E-toget mod Holte har en tendens (dvs. ALTID) til at køre for TIDLIGT fra Sorgenfri st. med 1 til 2 minutter ift. Rejseplanen. Det er så irriterende at se toget køre for næsen af én, især når det var uforskyldt.

13 juillet 2015

Hvor f... er flexrum til cykler?

Har kørt i s-tog med cykel i flere år og det bliver stadig en (dårlig) overraskelse, hvor flexrum til cykler er, dvs. hvor man skal vente på perron med sin cykel. Nogle tog har ingen flexrum i midten, andre har mega store flexrum i midten. Nogle har kun flexrum foran, andre kun bag... Meget irriterende. Kan I ikke oplyse SYSTEMATISK, hvor flexrum er inden toget kommer?

28 septembre 2013

Genialt

Tænk sig at køre med lange togsæt hele sommeren, når ferien så slutter skifter s-tog så til korte tog???? Hvor er logikken ??? Pyt i morgen er bilen tilbage fra værksted.

16 août 2013

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit