Z login Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door h... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

225 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Anouk nam alle tijd om het 'probleem'…

Anouk nam alle tijd om het 'probleem' om te lossen, ben super vriendelijk geholpen. De wachttijd was wel heeeeeel lang maar daarom des te fijner dat Anouk alle tijd voor me had!!!!

28 juillet 2026

Beste JHG van Rulo,

Wat leuk om te lezen dat Anouk je zo goed heeft kunnen helpen! 😊 Tijd nemen voor klanten zit nu eenmaal in haar DNA, en daarom zijn wij ook zo blij met haar als collega.

Fantastisch dat het probleem is opgelost en dat je zo tevreden bent over de service. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We zorgen ervoor dat jouw mooie complimenten direct bij Anouk terechtkomen. Daar gaat ze ongetwijfeld van glimlachen! 🌟

Omzetten eherkenning

We moesten de eherkenning omzetten. Maar wat een geduld had deze jongedame. Ze heeft ons echt heel goed geholpen. Komt haar afspraken heel goed na en heel vriendelijk. Een toppertje.

Beste Ten Oever,

Wat leuk om te lezen dat je zo goed bent geholpen! 🌟 Daar worden wij blij van. Tevreden klanten, daar doen we het iedere dag voor.

Ons team zet zich dagelijks in om de service nóg beter te maken, dus het is extra fijn om zo'n mooie review terug te lezen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Geen zorgen, de complimenten zijn direct doorgegeven aan het team. Die zullen hier zeker met een grote glimlach op reageren! 😊

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Ik heb in 2024 mijn bv opgezegd en blijkbaar is het abbonement in begin 2026 verlengt. Heb meerdere malen gezegd dat mijn bv al lang niet meer bestaat maar dat maakt ze niet uit. Ze dreigen nu met een incassobureau. Klantenservice is ook echt verschrikkelijk. KOOP NIET VAN ZE.

Bedankt voor uw bericht.

Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken. Tijdens dit gesprek heb ik toegelicht dat wij geen melding ontvangen van de Kamer van Koophandel wanneer een bedrijf wordt beëindigd. Om ongewenste verlengingen te voorkomen, dient een eHerkenningsmiddel daarom tijdig door de klant zelf te worden opgezegd.

Daarnaast heb ik uitgelegd dat wij ons ervan bewust zijn dat onze klantenservice momenteel minder goed bereikbaar is dan u van ons mag verwachten. Achter de schermen werken wij hard aan het opleiden van nieuwe collega's, zodat de wachttijden voor zowel telefonische als schriftelijke ondersteuning zo snel mogelijk worden verkort.

Fijn dat we tijdens ons gesprek tot een passende oplossing zijn gekomen. Wij waarderen uw feedback en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Service is belachelijk, en stiekem extra kosten charge

Service is belachelijk, je krijg niemand aan de lijn voor over een uur. (elke keer is dit).
Bedrag op factuur is ook verandert dit jaar vanwege extra nodige service (factuur is 3x zo duur geworden) omdat ze zeggen dit te moeten doen omdat anders de dienst niet werk voor mij. Heb het extern nagevraagd dit is gewoon een techniek van hun om extra geld te ontvangen en is helemaal niet nodig.
Ik laat eigenlijk geen slechte beoordelingen achter maar dit is echt absurt.

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.

Wij begrijpen dat langere wachttijden frustrerend kunnen zijn en vinden het vervelend om te lezen dat dit ook uw ervaring is geweest. Op dit moment zijn de wachttijden voor zowel telefonie als e-mail helaas langer dan wij zouden willen. Achter de schermen zijn wij hard bezig met het inwerken van nieuwe collega's, zodat we de achterstanden zo snel mogelijk kunnen wegwerken en onze bereikbaarheid verbeteren.

Dit is uiteraard geen excuus, maar wel een toelichting op de situatie.

Daarnaast hebben wij sinds vorig jaar onze tarieven aangepast. Door stijgende kosten van leveranciers, loonontwikkelingen, noodzakelijke investeringen in innovatie en service, én verplichte aanpassingen vanuit wet- en regelgeving, ontkomen wij er helaas niet aan om onze prijzen periodiek te herzien. Uiteraard doen wij dit zo zorgvuldig en transparant mogelijk.

Om de kosten beter af te stemmen op het daadwerkelijke gebruik, hebben wij naast het abonnement de machtigingenbundel geïntroduceerd. Hierdoor betaalt u alleen voor de functionaliteiten die u nodig heeft. Over deze wijziging hebben wij ruim vóór de facturatie per e-mail gecommuniceerd.

Graag had ik samen met u gekeken naar uw huidige indeling binnen de machtigingenbundel en de mogelijkheden om uw kosten te verlagen. Helaas heeft u via Trustpilot nog geen aanvullende gegevens achtergelaten, waardoor ik geen contact met u heb kunnen opnemen.

Mocht u hier alsnog voor openstaan, dan ontvangen wij graag een e-mail op feedback@zetsolutions.nl. We kijken dan graag samen naar uw situatie en mogelijke oplossingen.

Noté 1 sur 5 étoiles

2 weken geleden aangemeld omdat ik het…

2 weken geleden aangemeld omdat ik het nodig heb voor mijn zakelijke doeleinden. Maar nu al meerdere mails uitgestuurd en al een aantal keer gebeld en wordt gewoon niet opgenomen. Ik ga het weer opzeggen. Want als je ze nodig heb, zijn ze niet thuis. Erg jammer!!

Bedankt voor uw review.

We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Op dit moment ervaren wij inderdaad langere wachttijden via zowel e-mail als telefonie. Achter de schermen werken wij hard aan een structurele oplossing en zijn er inmiddels nieuwe collega's aangenomen die worden ingewerkt. Hiermee hopen wij onze bereikbaarheid snel weer op het niveau te brengen dat u van ons mag verwachten.

Via Trustpilot heb ik u om aanvullende gegevens gevraagd, zodat ik persoonlijk contact met u kon opnemen om uw ervaring verder te bespreken. Helaas heb ik hierop geen reactie ontvangen.

Mocht u hier alsnog voor openstaan, dan nodig ik u van harte uit om een e-mail te sturen naar feedback@zetsolutions.nl. Deze mailbox wordt dagelijks behandeld, waardoor u hier doorgaans sneller een reactie kunt verwachten.

Wij horen graag van u, zodat we kunnen bekijken wat er is gebeurd en of we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik zit al enkele jaren bij z-login

Ik zit al enkele jaren bij z-login. Bij verkoop van mijn bedrijf moest mijn mailadres aangepast worden. Was niet nodig, moest gewoon blijven inloggen met oude gegevens. Dat was geen probleem tot dat ik met nieuwe BV en werk BV zaken moest koppelen. Dat gaat dus niet omdat ze daarvoor eerst een mail naar het oude adres sturen voor akkoord. Helpdesk ingeschakeld en automatisch antwoord op 15-7 dat ik binnen 2 werkdagen reactie krijg. Reminder gestuurd, maar nog steeds geen reactie. Telefonisch is ook echt een succes: zit al 35 minuten in de wacht en word gek van het bandjes. Hopeloos........... deze service waar ik dan voor 5 jaar aan vastzit...

Na dit review ben ik benaderd door Anouk van Z-login en zij heeft me keurig geholpen met de te nemen stappen en ook dagelijks gebeld of het allemaal goed verliep. Fijn dat het opgelost is

15 juillet 2026

Beste heer Mommers,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat een gebruikersnaam na aanmaak niet meer gewijzigd kan worden. Zodra een gebruikersnaam is aangemaakt, staat deze inderdaad vast. Alle communicatie vanuit ons verloopt echter via het bij ons bekende e-mailadres. De gebruikersnaam hoeft daarom geen e-mailadres te zijn en heeft geen invloed op het ontvangen van onze berichten.

Daarnaast erkennen wij dat onze bereikbaarheid via telefoon en e-mail de afgelopen periode niet op het niveau is geweest dat u van ons mag verwachten. We zijn ons hiervan bewust en hebben inmiddels meerdere nieuwe collega's aangenomen. Zij worden momenteel ingewerkt om de achterstanden weg te werken en ervoor te zorgen dat deze situatie zich in de toekomst niet opnieuw voordoet.

Het doet ons veel plezier om te lezen dat Anouk u goed heeft kunnen helpen. Wij weten dat zij zich altijd volledig inzet om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij weer tevreden zijn over onze dienstverlening.

Goed geholpen door Frederique

Na de lange wachttijd werd ik wel perfect geholpen door Frederique

Beste,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review over de service van Frederique!
Samen met het hele team doet Frederique iedere dag haar uiterste best om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Daarom vinden wij het extra leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over haar service.

We zijn ons er zeker van bewust dat de wachttijden voor telefonie en e-mail momenteel kunnen oplopen. Achter de schermen werken we hard aan het inwerken van nieuwe collega's, zodat we iedereen binnenkort weer sneller kunnen helpen.

Juist daarom waarderen we jouw complimenten voor Frederique enorm. We geven ze dan ook meteen door aan onze topper. Wij weten zeker dat ze er blij van wordt! 😊

super

super snel, goed en vriendelijk geholpen door Anouk

Beste Arjan,

Wat leuk om te lezen dat Anouk je zo goed heeft geholpen! 😊
Op kantoor staat Anouk inderdaad bekend om haar snelle service, vriendelijke aanpak en haar inzet om klanten écht verder te helpen. Daarom zijn wij ook ontzettend blij met haar als collega.

We geven jouw mooie complimenten met veel plezier aan haar door. Dat zal ze zeker waarderen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Wanprestatie, maandenlange radiostilte en een belastingboete!

Grote waarschuwing: Ongevraagd duur abonnement en nul service!!

Als ondernemer ben je verplicht om eHerkenning te gebruiken, maar doe jezelf een plezier en kies absoluut niet voor Z login (ZET solutions B.V.). Dit bedrijf heeft mij door pure administratieve wanprestatie en een slechte klantenservice direct opgezadeld met een officiële belastingboete van de Belastingdienst.
Z login activeerde volledig zonder reden, zonder mijn toestemming en zonder enige wijziging van mijn kant ineens een veel te duur pakket inclusief een 'Goud bundel' op mijn account. Ik heb een lege BV en had altijd gewoon een basisabonnement. Er was dus absoluut geen enkele aanleiding voor deze upgrade. Het wekt de sterke indruk dat er opzettelijk dure abonnementen worden geactiveerd in de hoop dat je het als ondernemer over het hoofd ziet.
Toen ik hier direct bezwaar tegen maakte, begon de ellende. Ik ben vervolgens maandenlang volledig genegeerd. Tientallen e-mails en telefoontjes werden simpelweg niet beantwoord. Telefonisch zijn ze zo goed als onbereikbaar; je staat uren in de wacht of de verbinding wordt verbroken. De weinige keren dat er wel werd gecorrespondeerd, was de toon erg klantonvriendelijk. Er wordt totaal niet naar de inhoud gekeken, het enige wat koud werd meegedeeld was: "U heeft de factuur ontvangen, dus u moet betalen." Dit zijn in mijn ogen onacceptabele praktijken.
Pas op het moment dat er een extern bedrijf werd ingeschakeld om druk uit te oefenen, reageerden ze eindelijk. Medewerkster Emma van de afdeling KYC & Contracting stuurde toen een mail met excuses, paste het abonnement aan en beloofde een creditering voor de onterechte 'Goud bundel'.
De schade was toen echter al aangericht. Omdat er maandenlang een foutieve factuur openstond en de klantenservice onbereikbaar was, kon en durfde ik uit voorzorg niet in te loggen via hun systeem. Ik was gegrond bang dat ik de onterechte kosten hiermee definitief juridisch zou activeren of accepteren. Hierdoor kon ik niet tijdig inloggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk, met als direct gevolg dat de belastingaangifte te laat is ingediend.
De Belastingdienst heeft mijn bezwaarschrift officieel afgewezen en oordeelt zwart-wit: de ondernemer is verantwoordelijk, en fouten of radiostilte van de eHerkenning-leverancier komen voor risico van de ondernemer. Ik heb hierdoor een officiële verzuimboete van € 82,- op de mat gekregen.
Toen ik Z login / ZET solutions B.V. hiermee confronteerde en vroeg om deze door hen veroorzaakte boete netjes te compenseren, gaf dit bedrijf opnieuw niet thuis. Medewerkster Anouk weigerde direct elke medewerking om mee te betalen aan de boete. Ze verschuilen zich achter hun regeltjes en laten je als ondernemer stikken met de financiële ellende die zij zelf hebben veroorzaakt.
Dit bedrijf incasseert wel uw abonnementsgelden, maar zodra ze fouten maken die jouw bedrijf geld kosten, tonen ze nul loyaliteit of verantwoordelijkheid. Bespaar uzelf een hoop administratieve frustratie, onvriendelijke medewerkers en onnodige belastingboetes: blijf hier weg en kies een betrouwbare eHerkenning-leverancier!

Mijn eindoordeel op een rij:
• Klantvriendelijkheid: Zeer slecht
• Bereikbaarheid: Zeer slecht
• Meedenken met de ondernemer: Zeer slecht
• Administratieve nauwkeurigheid: Zeer slecht
• Oplossingsgerichtheid bij eigen fouten: Zeer slecht
-----------------------------------------------------------
Titel: UPDATE: Z login liegt alles bij elkaar om wanprestatie te verbloemen!
Eindoordeel: Klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, administratie en service zijn ZEER SLECHT.
UPDATE 25-07-2026 – Reactie op de klantenservice Z LOGIN:
Let op toekomstige klanten: u ziet hieronder live hoe dit bedrijf de boel bij elkaar liegt om hun eigen imago te redden! Als alles vooraf gecommuniceerd was, waarom mailde uw collega Emma (KYC) dan op 12 mei: “Oprechte excuses voor de lange wachttijd en het ongemak. Wij hebben uw abonnement aangepast en een creditverzoek ingediend voor de onterechte Goud bundel.”? Zij repte met geen woord over een nieuwsbrief.
1. Er is NOOIT een nieuwsbrief gestuurd naar mijn lege BV. Mail mij het verzendbewijs maar!
2. Niet inloggen was geen keuze, maar juridische voorzorg wegens uw maandenlange onbereikbaarheid tijdens dit conflict.
3. De fiscus stelt juist dat inlogschade op de leverancier verhaald moet worden.
Medewerkster Anouk weigerde gisteren elke compensatie voor de boete van € 82,- die door uw eigen fouten is ontstaan. U laat ondernemers bewust stikken met de financiële schade. De screenshots liggen bij de Geschillencommissie eHerkenning. De waarheid komt daar op tafel.

Réponse de Z login

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.

Wij willen echter graag enkele punten verduidelijken. De prijs- en pakketwijziging waar u naar verwijst is vooraf gecommuniceerd. Klanten zijn hierover drie maanden van tevoren per nieuwsbrief geïnformeerd. Daarnaast wordt circa zes weken voor verlenging van het abonnement een bericht verstuurd in de berichtenbox van het account.

Gedurende de gehele periode is uw eHerkenningsmiddel actief gebleven en heeft u altijd toegang gehad tot uw account. U heeft daardoor te allen tijde kunnen inloggen bij onder andere Mijn Belastingdienst Zakelijk. Het niet gebruiken van het beschikbare middel is een keuze die buiten onze invloed ligt.

Wij begrijpen dat een belastingboete vervelend is. De Belastingdienst heeft echter vastgesteld dat de verantwoordelijkheid voor het tijdig indienen van aangiften bij de ondernemer zelf ligt. Daarom kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor de opgelegde verzuimboete.

Wat betreft onze bereikbaarheid erkennen wij dat er tijdens piekmomenten langere wachttijden kunnen ontstaan. Dat vinden wij vervelend. Echter blijven wij continu werken aan verdere verbetering van onze dienstverlening.

Team Klantenservice Zlogin

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijk en nam de tijd om mij…

Zeer vriendelijk en nam de tijd om mij te informeren en door het proces te leiden.

Beste,

Wat goed om te lezen dat u zo prettig bent geholpen!
Wij streven er iedere dag naar om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Soms betekent dat dat een gesprek iets meer tijd vraagt, en die tijd nemen wij dan ook graag. Voor ons is het belangrijk dat iedere klant zich gehoord voelt en met een goed gevoel verder kan.

De service die u heeft ervaren, is precies de service die wij onze klanten willen bieden. Daarom worden wij extra blij van uw mooie woorden. Zulke feedback is een geweldige waardering voor het harde werk van onze collega's.

Uiteraard delen wij uw complimenten direct met het team. Ik weet zeker dat uw review voor veel glimlachen zal zorgen en misschien zelfs voor een klein vreugdedansje op de afdeling!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Noté 4 sur 5 étoiles

vlot en netjes geholpen

het duurde even voor ik contact had, maar daarna vlot en met geduld netjes geholpen net zolanf tot we alles voormekaar hadden een dikke 9

Beste heer Pijpers,

Bedankt voor uw positieve review!

U heeft gelijk dat de wachttijden momenteel langer zijn dan wij zouden willen. Inmiddels hebben wij nieuwe collega's aangenomen, die momenteel worden ingewerkt. Hierdoor verwachten wij onze klanten in de toekomst sneller van dienst te kunnen zijn.

Des te mooier vinden wij het om te lezen dat u, ondanks de wachttijd, zo tevreden bent over de service die u heeft ontvangen. Daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Wij vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen snel, maar vooral ook goed te helpen. Daarom zijn wij altijd erg blij wanneer wij zulke mooie woorden en positieve ervaringen van onze klanten teruglezen.

Uiteraard geven wij uw complimenten direct door aan de betrokken collega's. Zij zullen dit zeker waarderen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Behulpzaamheid vraag

Je wordt goed geholpen met je vraag. De begeleiding hierin is goed en zeer duidelijk. De medewerker gaat je goed helpen door het proces heen. Er is 1 nadeel de lange wachttijd aan de telefoon.

22 juillet 2026

Beste Jan,

Bedankt voor je eerlijke review, dat waarderen wij enorm! 😊
Je hebt helemaal gelijk dat de wachttijden aan de telefoon momenteel langer zijn dan wij zelf ook graag zouden zien. Gelukkig zijn onze nieuwe collega's iedere dag bezig om bij te leren, zodat zij binnenkort net als de rest van het team volwaardig kunnen meedraaien.

Des te leuker is het om een positieve review zoals die van jou te ontvangen. Daar krijgen wij echt energie van!

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Duurt het soms iets langer? Dan nemen we daar graag de tijd voor. Voor ons staat de klant centraal en we gaan graag een stapje extra om samen tot een goede oplossing te komen.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We zullen jouw mooie woorden zeker met het hele team delen. Dat zal hen ongetwijfeld goed doen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze belde op stip tijd en was heel…

Ze belde op stip tijd en was heel vriendelijk met uitleg en hulp.

22 juillet 2026

Beste,

Wat een ontzettend leuke review, bedankt! 😊
Wij zijn dagelijks bezig om onze service verder te verbeteren. Daarbij vinden we het belangrijk om niet alleen afspraken met elkaar na te komen, maar zeker ook de afspraken die we met onze klanten maken. Afspraak is immers afspraak!

Spreken we af dat we bellen? Dan zorgen we er ook voor dat de telefoon op dat moment daadwerkelijk gaat rinkelen. 📞
Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door onze medewerkster. Zulke berichten maken onze dag nét een stukje mooier. Uiteraard delen we uw compliment met het hele team. Dat zal hen zeker goed doen!

Snel en adequaat gehandeld

Er werd goed geluisterd en mijn inlogprobleem adequaat opgelost. Ze bleef aan de lijn tijdens het inloggen om zeker te weten dat het probleem was opgelost. Echt super. Ze had echt veel tijd voor mijn en dat voelde goed.

20 juillet 2026

Beste Willie,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze klantenservice!
Wat fijn om te lezen dat u onze verbeteringen merkt. We zijn voortdurend bezig om onze service nóg beter te maken, dus zulke mooie woorden zijn voor ons een geweldige bevestiging dat we op de goede weg zijn. 😊

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te helpen zoals we zelf ook graag geholpen zouden willen worden. En als iemand wat extra tijd of aandacht nodig heeft, dan maken we daar natuurlijk graag ruimte voor.
Uw complimenten geven wij met veel plezier door aan het hele team. Ik durf wel te zeggen dat er vandaag hier en daar weer een paar collega's met een extra grote glimlach rondlopen!

Frederique is een topper

Frederique is een topper! Zeer goed geholpen.

21 juillet 2026

Beste Jack,

Wat een geweldige review over onze collega Frederique, daar worden wij stiekem ook een beetje trots van! 😊

Wij zijn het helemaal met je eens: Frederique is een echte topper. Sinds zij ons team versterkt, merken we elke dag het verschil, zowel voor onze klanten als voor haar collega's.

Uiteraard geven we jouw mooie complimenten direct aan haar door. We weten zeker dat dit weer voor een grote glimlach gaat zorgen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Het abonnement is zeer onduidelijk

Het abonnement is zeer onduidelijk. Het inloggen ging steeds moeizaam. Het bleek dat we 3 accounts hadden waarvoor we flink moesten betalen terwijl en 2 van de 3 nooit gebruikt zijn omdat die niet werkten. Op de website staat een veel lager abonnementsbedrag dan dat er daadwerkelijk betaald moet worden. Dit voelt niet transparant. Wij hadden opgezegd maar kregen een jaar later toch weer een factuur. Toen ik ze eindelijk te pakken kreeg bleken 2 accounts nog actief. We konden alleen via inloggen op een actief account opzeggen. Vervolgens kregen we een jaar later weer een factuur. We hadden immers ingelogd. Geen enkel begrip.

1 mai 2026

Beste Agaath,

Zojuist heb ik geprobeerd u telefonisch te bereiken, helaas zonder succes.
Ik kan me voorstellen dat eHerkenning soms een lastig middel kan zijn en dat dit vragen of onduidelijkheden kan opleveren.
Op onze website staat inderdaad een lager bedrag vermeld. Dit betreft een introductiekorting die uitsluitend geldt voor personen die nog niet bij ons in het systeem geregistreerd staan. Voor bestaande klanten gelden de reguliere tarieven.

Daarnaast erkennen wij dat wij momenteel minder goed telefonisch bereikbaar zijn dan u van ons mag verwachten. Dit komt mede door de vakantieperiode en ziekteverzuim binnen ons team.
Ondertussen zijn wij hard bezig met het inwerken en opleiden van nieuwe collega's, zodat de wachttijden zo snel mogelijk worden verkort en wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Graag komen wij met u in contact om te kijken hoe wij u verder kunnen helpen.

Mocht u hiervoor openstaan, dan kunt u een e-mail sturen naar feedback@zetsolutions.nl met daarin wanneer u het beste bereikbaar bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kies een andere aanbieder voor eHerkenning – begin hier niet aan

Mijn ervaring met ZET solutions / Z login is ronduit slecht.

Op mijn factuur stond ineens een “Machtigingenbundel Goud eH3” van €25 exclusief btw. Deze dienst heb ik nooit bewust aangevraagd en ik heb hier ook geen duidelijke, expliciete akkoordbevestiging voor gegeven. Toch wordt het bedrag gewoon gefactureerd.

Contact krijgen met dit bedrijf is vervolgens onmogelijk. Op 17 juni heb ik telefonisch geprobeerd iemand te bereiken en ongeveer 50 minuten in de wacht gestaan, zonder iemand te spreken. Op 24 juni heb ik per e-mail inhoudelijk bezwaar gemaakt tegen de factuur en gevraagd om creditering, bevestiging van de opzegging en een aangepaste eindfactuur. Er werd aangegeven dat er binnen twee werkdagen gereageerd zou worden, maar tot op heden heb ik geen inhoudelijke reactie ontvangen.

Op 4 juli heb ik opnieuw contact gezocht. Wederom geen reactie.

Wat ze wél blijven sturen: betalingsherinneringen, inclusief dreiging met incassobureau en rente, terwijl mijn bezwaar gewoon onbeantwoord blijft. Dat is geen klantenservice, dat is druk zetten op een klant die al meerdere keren netjes en inhoudelijk contact heeft gezocht.

Het meest stuitende vind ik dat er onder reviews wél snel gereageerd lijkt te kunnen worden, waarschijnlijk om de publieke schade te beperken, maar op normale klantvragen over een betwiste factuur blijft het stil. Dat zegt voor mij genoeg over de prioriteiten van dit bedrijf.

Ook het argument dat extra diensten zouden zijn aangekondigd via een berichtenportaal of website vind ik buitengewoon zwak. Als je kosten toevoegt aan een zakelijke factuur, zorg dan voor duidelijke en expliciete toestemming. Niet achteraf wijzen naar een portaal waar een klant maar net toevallig in had moeten kijken.

Uiteindelijk heb ik het resterende bedrag onder protest betaald, puur om verdere dreiging met incasso en rente te voorkomen. Dat betekent nadrukkelijk niet dat ik akkoord ben met deze kosten of met deze werkwijze.

Mijn advies: kies voor een andere aanbieder van eHerkenning. Begin hier niet aan. Er zijn betere opties met betere communicatie, meer transparantie en een normalere manier van omgaan met klanten.

Voor mij is dit een schoolvoorbeeld van hoe je niet met klanten omgaat: slecht bereikbaar, ontransparant, traag wanneer het om service gaat, maar snel genoeg wanneer er betaald moet worden

Update 24-07-26:
Zoals verwacht kon er na het plaatsen van deze review ineens wél snel worden gereageerd. Wie moeite heeft om ZET Solutions te bereiken, kan blijkbaar beter via Trustpilot communiceren dan via de reguliere klantenservice.

Een inhoudelijke reactie blijft echter uit. Alles wordt afgedaan met de mededeling dat er “tijdig is gecommuniceerd”. Bij een substantiële prijswijziging en het toevoegen van een betaalde dienst lijkt het mij niet meer dan normaal dat daar vooraf duidelijke en expliciete overeenstemming over bestaat, in plaats van dat dit stilzwijgend wordt doorgevoerd en achteraf wordt verwezen naar een bericht in een portaal.

De reactie verandert daarom niets aan mijn ervaring of beoordeling. Mijn review blijft ongewijzigd: zeer slechte service, gebrekkige communicatie en weinig transparantie.

Beste Arie,

Bedankt voor uw review.

Ik kan me voorstellen dat het vervelend is om onverwacht een hogere factuur te ontvangen.
Wij hebben inderdaad ruim een maand vóór de facturatie een e-mail gestuurd naar de beheerder van het account om onze nieuwe tarieven aan te kondigen. Het is natuurlijk mogelijk dat deze e-mail over het hoofd is gezien of onverhoopt in de spamfolder terecht is gekomen.

Dat er niet op uw e-mail is gereageerd, is uiteraard niet de bedoeling. Wij zijn ons ervan bewust dat de wachttijden voor zowel e-mail als telefonische ondersteuning momenteel langer zijn dan wij graag zouden zien. Achter de schermen zijn wij hard bezig met het opleiden van nieuwe collega's, zodat wij onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn.
Via dit platform heb ik u eerder deze week gevraagd om aanvullende informatie, zodat ik telefonisch contact met u kon opnemen. Helaas heb ik hierop nog geen reactie ontvangen.

Mocht u ervoor openstaan, dan kom ik graag met u in contact om uw situatie te bespreken en samen naar een passende oplossing te kijken. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar feedback@zetsolutions.nl. Vermeld daarbij gerust wanneer u het beste bereikbaar bent, dan nemen wij contact met u op.

Snelle en goed hulp.

Ik ben enorm goed geholpen met een probleem dat was ontstaan in onze Zlogin omgeving.
Frederique heeft ons snel en goed geholpen.
Ik ben haar heel dankbaar voor de geboden assistentie, wij hadden dit zonder haar hulp niet voor elkaar gekregen.

Beste,

Wauw, wat een mooie complimenten! Daar krijgen wij meteen een glimlach van. 🤩

Frederique zet zich iedere dag met veel enthousiasme in om klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Het is daarom geweldig om te lezen dat haar inzet zo wordt gewaardeerd.

Uw complimenten geven we natuurlijk direct aan haar door. Zulke berichten maken haar dag én motiveren haar om nog meer klanten met plezier verder te helpen.
Bedankt voor het vertrouwen en de prachtige review!

Noté 3 sur 5 étoiles

Niet werkende e-herkenning, slechte support.

Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hierbij was ook de gegeven oplossing nog eens niet relevant. Erg slechte support/ondersteuning. Adviseer een andere aanbieder…..

7 juillet 2026

Beste,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.
Zojuist heb ik geprobeerd u telefonisch te bereiken, helaas zonder succes.
U geeft aan dat wij laat hebben gereageerd op uw e-mails. Dat klopt, en daarvoor bieden wij onze excuses aan.
Op dit moment zijn wij druk bezig met het inwerken van nieuwe collega's, zodat wij zowel onze e-mailreactietijden kunnen verbeteren als de wachttijden aan de telefoon kunnen verkorten.

Graag geef ik ook wat meer uitleg over eHerkenning. Een eHerkenningsmiddel bestaat uit twee onderdelen:

Het abonnement. Dit wordt jaarlijks of eens per drie jaar automatisch verlengd, afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm.
De machtigingen. Deze zijn nodig om in te kunnen loggen bij aangesloten dienstverleners en hebben een eigen verloopdatum.

Sinds vorig jaar maken wij gebruik van een berichtenbox. Via deze berichtenbox informeren wij onze klanten tijdig over verlengingen van abonnementen en het aflopen van machtigingen. Op die manier kunnen klanten tijdig actie ondernemen en zonder onderbreking gebruik blijven maken van hun eHerkenningsmiddel.

Mocht u hierover nog vragen of opmerkingen hebben, dan kom ik graag met u in contact. U kunt mij bereiken via feedback@zetsolutions.nl.

Klantenservice niet te bereiken

Klantenservice niet te bereiken. 2x 40 min in de wacht gehangen. Schandalig.

Ook via mail heb ik inmiddels verschillende malen contact proberen te krijgen met z-login; gewoonweg niet te bereiken.

Gisteren heb ik, na acht dagen, eindelijk iemand te pakken gekregen. Deze heeft me toegezegd mijn probleem te gaan oplossen, en wederom is het niet gebeurd. Ik baal echt ongelofelijk van de service van dit bedrijf. Doordat zij niet reageren, heb ik mijn btw-opgave niet op tijd kunnen doen.

Beste Marc,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze klantenservice te delen.

Wij zijn ons ervan bewust dat de wachttijden, zowel telefonisch als via e-mail, momenteel langer kunnen zijn dan gewenst. Onze oprechte excuses hiervoor. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het opleiden van nieuwe collega's, zodat wij onze klanten in de toekomst sneller en beter van dienst kunnen zijn.
Het telefoonnummer dat u in uw review heeft vermeld, is ons telefoonnummer ik heb u daardoor helaas niet telefonisch aan de lijn kunnen treffen

Mocht u nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen met uw eHerkenningsmiddel, dan helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via feedback@zetsolutions.nl.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus