Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus
L'entreprise a répondu
ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Anouk nam alle tijd om het 'probleem' om te lossen, ben super vriendelijk geholpen. De wachttijd was wel heeeeeel lang maar daarom des te fijner dat Anouk alle tijd voor me had!!!!

Réponse de Z login
We moesten de eherkenning omzetten. Maar wat een geduld had deze jongedame. Ze heeft ons echt heel goed geholpen. Komt haar afspraken heel goed na en heel vriendelijk. Een toppertje.

Réponse de Z login
Verschrikkelijk. Ik heb in 2024 mijn bv opgezegd en blijkbaar is het abbonement in begin 2026 verlengt. Heb meerdere malen gezegd dat mijn bv al lang niet meer bestaat maar dat maakt ze niet uit. Ze dreigen nu met een incassobureau. Klantenservice is ook echt verschrikkelijk. KOOP NIET VAN ZE.

Réponse de Z login
Service is belachelijk, je krijg niemand aan de lijn voor over een uur. (elke keer is dit).
Bedrag op factuur is ook verandert dit jaar vanwege extra nodige service (factuur is 3x zo duur geworden) omdat ze zeggen dit te moeten doen omdat anders de dienst niet werk voor mij. Heb het extern nagevraagd dit is gewoon een techniek van hun om extra geld te ontvangen en is helemaal niet nodig.
Ik laat eigenlijk geen slechte beoordelingen achter maar dit is echt absurt.

Réponse de Z login
2 weken geleden aangemeld omdat ik het nodig heb voor mijn zakelijke doeleinden. Maar nu al meerdere mails uitgestuurd en al een aantal keer gebeld en wordt gewoon niet opgenomen. Ik ga het weer opzeggen. Want als je ze nodig heb, zijn ze niet thuis. Erg jammer!!

Réponse de Z login
Ik zit al enkele jaren bij z-login. Bij verkoop van mijn bedrijf moest mijn mailadres aangepast worden. Was niet nodig, moest gewoon blijven inloggen met oude gegevens. Dat was geen probleem tot dat ik met nieuwe BV en werk BV zaken moest koppelen. Dat gaat dus niet omdat ze daarvoor eerst een mail naar het oude adres sturen voor akkoord. Helpdesk ingeschakeld en automatisch antwoord op 15-7 dat ik binnen 2 werkdagen reactie krijg. Reminder gestuurd, maar nog steeds geen reactie. Telefonisch is ook echt een succes: zit al 35 minuten in de wacht en word gek van het bandjes. Hopeloos........... deze service waar ik dan voor 5 jaar aan vastzit...
Na dit review ben ik benaderd door Anouk van Z-login en zij heeft me keurig geholpen met de te nemen stappen en ook dagelijks gebeld of het allemaal goed verliep. Fijn dat het opgelost is

Réponse de Z login
Na de lange wachttijd werd ik wel perfect geholpen door Frederique

Réponse de Z login
Grote waarschuwing: Ongevraagd duur abonnement en nul service!!
Als ondernemer ben je verplicht om eHerkenning te gebruiken, maar doe jezelf een plezier en kies absoluut niet voor Z login (ZET solutions B.V.). Dit bedrijf heeft mij door pure administratieve wanprestatie en een slechte klantenservice direct opgezadeld met een officiële belastingboete van de Belastingdienst.
Z login activeerde volledig zonder reden, zonder mijn toestemming en zonder enige wijziging van mijn kant ineens een veel te duur pakket inclusief een 'Goud bundel' op mijn account. Ik heb een lege BV en had altijd gewoon een basisabonnement. Er was dus absoluut geen enkele aanleiding voor deze upgrade. Het wekt de sterke indruk dat er opzettelijk dure abonnementen worden geactiveerd in de hoop dat je het als ondernemer over het hoofd ziet.
Toen ik hier direct bezwaar tegen maakte, begon de ellende. Ik ben vervolgens maandenlang volledig genegeerd. Tientallen e-mails en telefoontjes werden simpelweg niet beantwoord. Telefonisch zijn ze zo goed als onbereikbaar; je staat uren in de wacht of de verbinding wordt verbroken. De weinige keren dat er wel werd gecorrespondeerd, was de toon erg klantonvriendelijk. Er wordt totaal niet naar de inhoud gekeken, het enige wat koud werd meegedeeld was: "U heeft de factuur ontvangen, dus u moet betalen." Dit zijn in mijn ogen onacceptabele praktijken.
Pas op het moment dat er een extern bedrijf werd ingeschakeld om druk uit te oefenen, reageerden ze eindelijk. Medewerkster Emma van de afdeling KYC & Contracting stuurde toen een mail met excuses, paste het abonnement aan en beloofde een creditering voor de onterechte 'Goud bundel'.
De schade was toen echter al aangericht. Omdat er maandenlang een foutieve factuur openstond en de klantenservice onbereikbaar was, kon en durfde ik uit voorzorg niet in te loggen via hun systeem. Ik was gegrond bang dat ik de onterechte kosten hiermee definitief juridisch zou activeren of accepteren. Hierdoor kon ik niet tijdig inloggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk, met als direct gevolg dat de belastingaangifte te laat is ingediend.
De Belastingdienst heeft mijn bezwaarschrift officieel afgewezen en oordeelt zwart-wit: de ondernemer is verantwoordelijk, en fouten of radiostilte van de eHerkenning-leverancier komen voor risico van de ondernemer. Ik heb hierdoor een officiële verzuimboete van € 82,- op de mat gekregen.
Toen ik Z login / ZET solutions B.V. hiermee confronteerde en vroeg om deze door hen veroorzaakte boete netjes te compenseren, gaf dit bedrijf opnieuw niet thuis. Medewerkster Anouk weigerde direct elke medewerking om mee te betalen aan de boete. Ze verschuilen zich achter hun regeltjes en laten je als ondernemer stikken met de financiële ellende die zij zelf hebben veroorzaakt.
Dit bedrijf incasseert wel uw abonnementsgelden, maar zodra ze fouten maken die jouw bedrijf geld kosten, tonen ze nul loyaliteit of verantwoordelijkheid. Bespaar uzelf een hoop administratieve frustratie, onvriendelijke medewerkers en onnodige belastingboetes: blijf hier weg en kies een betrouwbare eHerkenning-leverancier!
Mijn eindoordeel op een rij:
• Klantvriendelijkheid: Zeer slecht
• Bereikbaarheid: Zeer slecht
• Meedenken met de ondernemer: Zeer slecht
• Administratieve nauwkeurigheid: Zeer slecht
• Oplossingsgerichtheid bij eigen fouten: Zeer slecht
-----------------------------------------------------------
Titel: UPDATE: Z login liegt alles bij elkaar om wanprestatie te verbloemen!
Eindoordeel: Klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, administratie en service zijn ZEER SLECHT.
UPDATE 25-07-2026 – Reactie op de klantenservice Z LOGIN:
Let op toekomstige klanten: u ziet hieronder live hoe dit bedrijf de boel bij elkaar liegt om hun eigen imago te redden! Als alles vooraf gecommuniceerd was, waarom mailde uw collega Emma (KYC) dan op 12 mei: “Oprechte excuses voor de lange wachttijd en het ongemak. Wij hebben uw abonnement aangepast en een creditverzoek ingediend voor de onterechte Goud bundel.”? Zij repte met geen woord over een nieuwsbrief.
1. Er is NOOIT een nieuwsbrief gestuurd naar mijn lege BV. Mail mij het verzendbewijs maar!
2. Niet inloggen was geen keuze, maar juridische voorzorg wegens uw maandenlange onbereikbaarheid tijdens dit conflict.
3. De fiscus stelt juist dat inlogschade op de leverancier verhaald moet worden.
Medewerkster Anouk weigerde gisteren elke compensatie voor de boete van € 82,- die door uw eigen fouten is ontstaan. U laat ondernemers bewust stikken met de financiële schade. De screenshots liggen bij de Geschillencommissie eHerkenning. De waarheid komt daar op tafel.

Réponse de Z login
Zeer vriendelijk en nam de tijd om mij te informeren en door het proces te leiden.

Réponse de Z login
het duurde even voor ik contact had, maar daarna vlot en met geduld netjes geholpen net zolanf tot we alles voormekaar hadden een dikke 9

Réponse de Z login
Je wordt goed geholpen met je vraag. De begeleiding hierin is goed en zeer duidelijk. De medewerker gaat je goed helpen door het proces heen. Er is 1 nadeel de lange wachttijd aan de telefoon.

Réponse de Z login
Ze belde op stip tijd en was heel vriendelijk met uitleg en hulp.

Réponse de Z login
Er werd goed geluisterd en mijn inlogprobleem adequaat opgelost. Ze bleef aan de lijn tijdens het inloggen om zeker te weten dat het probleem was opgelost. Echt super. Ze had echt veel tijd voor mijn en dat voelde goed.

Réponse de Z login
Het abonnement is zeer onduidelijk. Het inloggen ging steeds moeizaam. Het bleek dat we 3 accounts hadden waarvoor we flink moesten betalen terwijl en 2 van de 3 nooit gebruikt zijn omdat die niet werkten. Op de website staat een veel lager abonnementsbedrag dan dat er daadwerkelijk betaald moet worden. Dit voelt niet transparant. Wij hadden opgezegd maar kregen een jaar later toch weer een factuur. Toen ik ze eindelijk te pakken kreeg bleken 2 accounts nog actief. We konden alleen via inloggen op een actief account opzeggen. Vervolgens kregen we een jaar later weer een factuur. We hadden immers ingelogd. Geen enkel begrip.

Réponse de Z login
Mijn ervaring met ZET solutions / Z login is ronduit slecht.
Op mijn factuur stond ineens een “Machtigingenbundel Goud eH3” van €25 exclusief btw. Deze dienst heb ik nooit bewust aangevraagd en ik heb hier ook geen duidelijke, expliciete akkoordbevestiging voor gegeven. Toch wordt het bedrag gewoon gefactureerd.
Contact krijgen met dit bedrijf is vervolgens onmogelijk. Op 17 juni heb ik telefonisch geprobeerd iemand te bereiken en ongeveer 50 minuten in de wacht gestaan, zonder iemand te spreken. Op 24 juni heb ik per e-mail inhoudelijk bezwaar gemaakt tegen de factuur en gevraagd om creditering, bevestiging van de opzegging en een aangepaste eindfactuur. Er werd aangegeven dat er binnen twee werkdagen gereageerd zou worden, maar tot op heden heb ik geen inhoudelijke reactie ontvangen.
Op 4 juli heb ik opnieuw contact gezocht. Wederom geen reactie.
Wat ze wél blijven sturen: betalingsherinneringen, inclusief dreiging met incassobureau en rente, terwijl mijn bezwaar gewoon onbeantwoord blijft. Dat is geen klantenservice, dat is druk zetten op een klant die al meerdere keren netjes en inhoudelijk contact heeft gezocht.
Het meest stuitende vind ik dat er onder reviews wél snel gereageerd lijkt te kunnen worden, waarschijnlijk om de publieke schade te beperken, maar op normale klantvragen over een betwiste factuur blijft het stil. Dat zegt voor mij genoeg over de prioriteiten van dit bedrijf.
Ook het argument dat extra diensten zouden zijn aangekondigd via een berichtenportaal of website vind ik buitengewoon zwak. Als je kosten toevoegt aan een zakelijke factuur, zorg dan voor duidelijke en expliciete toestemming. Niet achteraf wijzen naar een portaal waar een klant maar net toevallig in had moeten kijken.
Uiteindelijk heb ik het resterende bedrag onder protest betaald, puur om verdere dreiging met incasso en rente te voorkomen. Dat betekent nadrukkelijk niet dat ik akkoord ben met deze kosten of met deze werkwijze.
Mijn advies: kies voor een andere aanbieder van eHerkenning. Begin hier niet aan. Er zijn betere opties met betere communicatie, meer transparantie en een normalere manier van omgaan met klanten.
Voor mij is dit een schoolvoorbeeld van hoe je niet met klanten omgaat: slecht bereikbaar, ontransparant, traag wanneer het om service gaat, maar snel genoeg wanneer er betaald moet worden
Update 24-07-26:
Zoals verwacht kon er na het plaatsen van deze review ineens wél snel worden gereageerd. Wie moeite heeft om ZET Solutions te bereiken, kan blijkbaar beter via Trustpilot communiceren dan via de reguliere klantenservice.
Een inhoudelijke reactie blijft echter uit. Alles wordt afgedaan met de mededeling dat er “tijdig is gecommuniceerd”. Bij een substantiële prijswijziging en het toevoegen van een betaalde dienst lijkt het mij niet meer dan normaal dat daar vooraf duidelijke en expliciete overeenstemming over bestaat, in plaats van dat dit stilzwijgend wordt doorgevoerd en achteraf wordt verwezen naar een bericht in een portaal.
De reactie verandert daarom niets aan mijn ervaring of beoordeling. Mijn review blijft ongewijzigd: zeer slechte service, gebrekkige communicatie en weinig transparantie.

Réponse de Z login
Ik ben enorm goed geholpen met een probleem dat was ontstaan in onze Zlogin omgeving.
Frederique heeft ons snel en goed geholpen.
Ik ben haar heel dankbaar voor de geboden assistentie, wij hadden dit zonder haar hulp niet voor elkaar gekregen.

Réponse de Z login
Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hierbij was ook de gegeven oplossing nog eens niet relevant. Erg slechte support/ondersteuning. Adviseer een andere aanbieder…..

Réponse de Z login
Klantenservice niet te bereiken. 2x 40 min in de wacht gehangen. Schandalig.
Ook via mail heb ik inmiddels verschillende malen contact proberen te krijgen met z-login; gewoonweg niet te bereiken.
Gisteren heb ik, na acht dagen, eindelijk iemand te pakken gekregen. Deze heeft me toegezegd mijn probleem te gaan oplossen, en wederom is het niet gebeurd. Ik baal echt ongelofelijk van de service van dit bedrijf. Doordat zij niet reageren, heb ik mijn btw-opgave niet op tijd kunnen doen.