Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hie... Voir plus
L'entreprise a répondu
ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Na een lange tijd in de wacht, werd de verbinding verbroken. Gelukkig had Frederique mijn nummer gezien en belde ze terug. Ze heeft geholpen om de machtiging bij het UWV te regelen. Dit deed ze snel en vakkundig. Ik ben erg tevreden over de afhandeling

Réponse de Z login
Frederique heeft me heel goed geholpen en was erg behulpzaam. Bedankt voor je geduld, inzet en fijne ondersteuning!

Réponse de Z login
De E erkenning werkt niet bij ons bedrijf.
Klachten mail standaard antwoord na 2 werkdagen bij ons pas na 13 dagen..
En mijn machtigen stonden wel aan voor aanvraag VOG RP maar er werd geen oplossingen geboden door Z login.
Diverse keren gebeld maar na 20 min in de wacht maar teleurgesteld opgehangen

Réponse de Z login
Na een aantal heel en weer gemaild te heeft het Support Team eindelijk mijn langlopende kwestie opgelost!
Het probleem aangehoord en direct actie ondernomen. Probleem opgelost, case closed!
Dankjewel Frederique!

Réponse de Z login
Frederique van Z login heeft me geweldig geholpen, ze was geduldig, dacht echt mee en heeft er alles aan gedaan om het, voor mij toch redelijk ingewikkelde probleem, op te lossen.
Jammer was alleen dat ik eerst 26 minuten in de wacht moest staan bij Z login.

Réponse de Z login
Netjes te woord gestaan door anouk. Goed geluisterd en praktisch ingestoken hulp. Prima formeel contact.

Réponse de Z login
Update: kort na mijn review in contact gekomen met Z login, waarbij netjes werd geluisterd en de laatste factuur is kwijtgescholden. Jammer dat het via deze route moest, maar eerlijk is eerlijk, ze hebben het uiteindelijk netjes opgelost.
---
Ik probeer al 2 jaar mijn Z login stop te zetten, maar ik wordt niet geholpen terwijl ik gewoon door-gefactureerd wordt.
In het dashboard kan ik nergens een optie vinden om de service stop te zetten. Ik heb via de website bij de support afdeling aangegeven dat ik mijn abonnement wil stopzetten, waarna ik simpelweg terug wordt verwezen naar het dashboard om dit zelf op te lossen. Wederom is dit niet gelukt.
Dit jaar heb ik weer een factuur ontvangen. Direct weer gemaild maar geen reactie ontvangen. Het begint inmiddels te voelen alsof Z login het expres onmogelijk maakt om dit stop te zetten.

Réponse de Z login
goed geholpen door Frederique, wel erg lang in de wacht gestaan voor ik te woord werd gestaan. vandaar 4 sterren en geen 5

Réponse de Z login
Goede telefonische support. blijft natuurlijk gek dat je moet betalen voor diensten om BTW aangifte te doen.

Réponse de Z login
Anouk heeft uitgebreid en pro-actief informatie gegeven over de mogelijkheden en kosten.
Ze vond de 'jip en janneke' vragen totaal niet erg.
Daarnaast was Anouk heel vrolijk en kon ik goed geïnformeerd én vrolijk het gesprek na afloop beëindigen.
Go Anouk!

Réponse de Z login
Ik ben onzettend tevreden over de service van Z login. Mitzy heeft mij vriendelijk, professioneel en voor al geduldig geholpen.|Nogmaals bedankt, Mitzy! Zeker aanrader.

Réponse de Z login
De service was uitstekend, de medewerker (Frederique) was erg vriendelijk en heeft mijn vraag naar wens beantwoord. De wachttijd tot ik iemand aan de lijn kreeg was wel erg lang, dat zou vlotter mogen.

Réponse de Z login
Contact gehad met Anouk in verband met een niet ontvangen factuur en blokkade van mijn account. Ik verwachtte een hoop moeten uitleggen, echter het probleem werd vlot door Anouk verholpen. Goede communicatie en vriendelijk. Top!

Réponse de Z login
Het is onbegrijpelijk dat je van een onbekend bedrijf 'Z-login' plotseling een brief ontvangt met daarin een sommatie waarin wordt gedreigd met incasso van een extern bureau als er geen betaling wordt overgemaakt? De dienstverlening wordt geblokkeerd? Welke dienstverlening als er geen wederzijds contact en geldige overeenkomst met dit bedrijf is geweest en niet van hun diensten gebruik is gemaakt?? Afzender RR Huizen(NH)

Réponse de Z login
Prettig contact met medewerker, heel behulpzaam in het doorlopen van de stappen van de voor e herkenning

Réponse de Z login
Na 10 min in de wacht te hebben gestaan. Heel erg fijn, snel en kundig geholpen door Frederique.

Réponse de Z login
De customer Service agent was superb. Ze heeft mijn ontzettend super goed geholpen

Réponse de Z login
Inlogprobleem naar volle tevredenheid en met geduld opgelost door Joeri!

Réponse de Z login
Top geholpen door Mitzy! (na een te lange wachttijd aan de telefoon maar daar kan zij niks aan doen)