Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hie... Voir plus
L'entreprise a répondu
ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Z login
Meer dan een half uur aan de telefoon gehangen omdat onverklaarbaar de login niet werkt. Wordt gewoon niet opgenomen. Waardeloos omdat ze wel nodig zijn voor bedrijfskritische processen.

Réponse de Z login
We hebben de afgelopen maanden een factuur ontvangen van Z login terwijl wij zover we weten geen abonnement hebben. Het contract zou afgesloten zijn een jaar voordat ons bedrijf van start ging. Bijzonder. Zover ik weet hebben we de afgelopen 6 jaar nooit een factuur van hen ontvangen. Meermaals gemaild dat wij niet weten wie zij zijn en graag het contract ontvangen en horen met wie van ons bedrijf zij een contract afgesloten hebben. Dit is volgens Zlogin onmogelijk. Ze willen geen contract sturen, geen contactpersoon noemen en niet aangeven via welk mailadres het contract afgesloten zou zijn. Ze willen alleen inhoudelijk reageren als dezelfde contactpersoon van ons bedrijf via hetzelfde mailadres contact opneemt. WIE IS DAT DAN????? Misschien is die persoon al jaren niet meer in dienst? Loopt het contract dan nu tot in lengte van dagen door?? Inmiddels ontvangen we zelfs dreigende mails van een advocatenkantoor dat we moeten betalen. Opzeggen is niet mogelijk, want dat mag alleen de contactpersoon doen waarvan we niet weten wie dat is. HOE KOMEN WE HIER VAN AF????? Zoals ook in andere reviews te lezen krijgen wij op geen enkele wijze contact met Zlogin. Telefoon wordt niet opgenomen, mail wordt niet op gereageerd. Ik ben benieuwd of het na deze review opgelost gaat worden

Réponse de Z login
Ik ben netjes geholpen door support. De opzegging van het abonnement is nu verwerkt.

Réponse de Z login
De ervaring was goed maar zonder de hulpvaardigheid van het personeel had het de 1 ster niet gehaald.
Ik heb nl op 2 dagen drie keer gebeld en 1 keer 26 minuten in de wacht gestaan en 1 keer 16 minuten voordat ik ophing en gelukkig vandaag na ruim 30 minuten een allervriendelijkste mevrouw aan de telefoon gehad die mijn probleem snel en kundig oploste

Réponse de Z login
Waardeloos bedrijf, niet te bereiken, reageert niet op mails, niets bij afsluiten!!!
Ik zat met 4 (!!!) bedrijven bij Zet Solutions ofwel Z login. Twee van deze bedrijven zijn meer dan een jaar geleden opgezegd, uit de KVK verwijderd. Hier wordt door Zet Solutions dus niet op gereageerd, allemaal begrijpelijk. Omdat ik in de veronderstelling was dat dit automatisch ging heb ik alle inloggegevens verwijderd. Na de eerste melding voor verlenging meteen gereageerd dat deze opgezegd moet worden maar het bedrijf reageert dus helemaal nergens op. Ze geven aan binnen 2 dagen te zullen reageren maar er komt geen enkele reactie. Alsnog gebeld, wordt niet geregistreerd en ook hier wordt niet op gereageerd. Bedrijf is haast onbereikbaar. 30 minuten in de wacht om een medewerker te kunnen spreken. Voorstel nogmaals uitgelegd maar ondanks dat zij degene zijn die niet reageren wordt genadeloos voor 3 jaar verlengd. Na voorstel om voor 1 jaar nog (zinloos) te betalen wordt ook niet gereageerd. Er wordt alleen maar gedreigd met verhogingen etc. Een van de contracten wordt ineens verhoogd met een goud-machtiging, ook al gebruik ik het alleen voor belastingaangifte. Jammer zeggen ze, is een mail over gestuurd. Dat ik nooit een mail heb ontvangen boeit ze niet. Dat zal wel aan mij liggen. Wat een waardeloos bedrijf!! Meteen alle contracten opgezegd. Niets mee doen, echt ver bij wegblijven. Er zijn diverse alternatieven, zoals KPN. Betrouwbaar bedrijf, goed bereikbaar en verlenen service. Weg met Z Login. Met recht een log bedrijf die nergens mee meedenkt en alleen maar gericht is op makkelijk geld verdienen. Service 0!!! Verhogen zonder enige afstemming. Bah!!
In antwoord op reactie Zlogin; er is telefonisch GEEN contact met mij opgenomen, ik ben daarentegen meerdere keren minimaal een half uur in de wacht gezet om de zaak op te lossen omdat ZLOGIN mega achterstanden heeft in het verwerken van mails, en dus opzeggingen die op tijd gemaild worden niet verwerkt!!!! Dus ook dit antwoord is alleen maar voor de zichtbaarheid!!! Nogmaals; GEEN ZAKEN MEE DOEN, ADMINISTRATIE NIET OP ORDE EN LEUGENAARS!!!

Réponse de Z login
Ik maak een aantal jaar gebruik van Z-login. In de eerste jaren prima. Sindsdien, en op het oog vooral sinds zij zijn overgenomen door ZET is het waardeloos. Prijzen gaan door het dak, er wordt BEWUST alleen via de portal gecommuniceerd en terwijl aantoonbaar blijkt dat 1 van de 2 entiteiten waarvoor ik ooit Z-login had aangeschaft al jaren niet meer in de lucht is en geen beheerder meer heeft wordt toch doodleuk verlengd zonder tijdige communicatie en zonder factuur.... want zonder beheerder kan je geen factuur sturen. Dat allemaal nog tot daaraan toe, ik probeer al maanden eea netjes op te lossen maar onbereikbaar via telefoon en via mail alleen maar onzinnige standaard scripts. Kortom: zoek je een betrouwbare e-herkenning partij: even verder zoeken!

Réponse de Z login
Anouk en haar team hebben mij ontzettend goed geholpen. Na mijn spoedaanvraag kon ik nog niet inloggen. Ze hebben mij stap voor stap uitleg gegeven, ze heeft zelf gewacht tot ik was ingelogd bij de desbetreffende instantie om er zeker van te zijn dat alles goed verliep. Top service! Dankjewel Anouk!

Réponse de Z login
Bij deze wil ik mijn bijzondere dank en waardering uitbrengen aan Frederique van Z login.
Zij heeft mij, met heel veel geduld en vriendelijkheid, door het voor mij lastige aanvraag traject geloodst.
Dankzij haar professionele instelling en mentaliteit is het uiteindelijk gelukt en kon ik voor mijn client de belangrijke aangifte VPB indienen.
Frederique je bent een topper en de directie moet heel zuinig op je zijn.
Opnieuw super dank en ik wens je in je loopbaan heel veel succes toe, hartelijke groet Hans Oppelaar van Boekhoudadviesbureau Hans Oppelaar, 76 jaar.

Réponse de Z login
Goed geholpen door Mitzy bij de aanvraag van een ketenmachtiging. Tot nu toe vlekkeloos verlopen bij Z login!

Réponse de Z login
Ben geholpen op een zeer correcte manier. De problemen die ik onder vond zijn goed opgelost

Réponse de Z login
Chanelle heeft me erg goed geholpen. Ze was behulpzaam en geduldig.

Réponse de Z login
Mijn ervaring met ZLogin is zeer negatief en ik raad iedereen aan om ook andere partijen te overwegen die dezelfde diensten aanbieden.
Er is via automatische incasso meer dan €100 van mijn rekening afgeschreven voor een dienst waarvan ik geen gebruik maak. Daarnaast lijkt het gekoppelde bedrijf niet langer actief te zijn, wat de situatie voor mij extra onduidelijk maakt.
Wat mij vooral stoort, is het gebrek aan bereikbaarheid. Ondanks meerdere pogingen heb ik niemand telefonisch kunnen spreken en ook het opzeggen van het abonnement blijkt niet eenvoudig mogelijk via de website. Tegelijkertijd ontving ik wel een sommatiebrief met de dreiging van incassomaatregelen.
Een bedrijf dat betalingen incasseert en aanmaningen verstuurt, zou op zijn minst goed bereikbaar moeten zijn voor vragen, klachten en opzeggingen. Op basis van mijn ervaring ontbreekt die mogelijkheid volledig.
De combinatie van doorlopende incasso's, beperkte opzegmogelijkheden en het uitblijven van contactmogelijkheden wekt bij mij de indruk dat klantbelang geen prioriteit heeft.
Ik raad potentiële klanten aan zich vooraf goed te informeren en ook alternatieve aanbieders te overwegen.

Réponse de Z login
Kreeg een faktuur voor verlenging van 3 jaar voor eHerkenning. Onze BV is al 2 jaar geleden opgeheven. Je krijgt dan een mail dat er "een" bericht in de berichtenbox staat. ZET DE TEKST VAN DAT BERICHT DAN EVEN IN DE EMAIL !!!! Want na 2 jaar besteed je geen aandacht meer aan iets dat al 2 jaar geleden is opgeheven. Gebeld, en na lang gesoebat heb ik nu de toezegging dat ze zullen proberen de faktuur te vernietigen (dat kan natuurlijk gewoon, ik ben zelf controller en ik weet dat dat zonder meer te regelen is). Ik lees hier op Trustpilot vergelijkbare reviews dus dit is een aanpak die dit bedrijf vaker probeert. Jammer dat de Belastingdienst met dit soort mensen in zee gaat. Mijn man heeft voor zijn vereniging eHerkenning bij Reconi en daar loopt het contract ALTIJD stilzwijgend af als je niet verlengt. Veel betere aanpak lijkt me. Als de faktuur niet vernietigd kan worden (of intern gecrediteerd) dan blijft de 1 ster staan (en dat is er dan al 1 teveel).
** update 3-jun ** Ik ben gebeld met de mededeling dat de faktuur vernietigd zal worden, maar ik heb hiervan nog geen bevestiging per e-mail.
** update 29-jun ** Na een hernieuwde aanmaning van Zlogin en opnieuw een e-mail van mij met de vraag naar de beloofde creditnota, kreeg ik vandaag eindelijk die creditnota per e-mail toegestuurd.
Ik maak er dan nu 2 sterren van, maar de totale ontevredenheid blijft. Dit bedrijf kan gewoonweg niet fatsoenlijk met klanten omgaan.

Réponse de Z login
Het bedrijf verdubbelt uit het niets haar prijzen zonder enige aankondiging.
Zijn telefonisch niet te bereiken en op mails wordt inhoudelijk niet gereageerd. Er kwam enkel 1 standaard mail over door inflatie bla bla bla. Niets wat een prijsstijging van 100% legimeert.
Enkele maanden geleden kregen we voor een andere bv nog de oude prijs, maar deze prijs is voor andere bv's na verlenging zonder bericht ineens verdubbelt in prijs door inflatie. Hoe dan ??
Heb er weinig vertrouwen meer in, zeker geen aanrader

Réponse de Z login
In het verleden heel tevreden over.
Maar het bedrijf is overgenomen en sindsdien zijn de prijzen verdubbeld en het bedrijf heel slecht bereikbaar.
Jammer, zijn alleen uit op uw centen.
GEEN ZAKEN DOEN MET ZET SOLUTIONS (Voorheen Z login)
Na aanleiding van u reactie, vraag ik u om onze opzegging in behandeling te nemen.
Daarbij wil ik wederom opmerken dat uw verhaalt mbt inflatie kant nog wal raakt aangezien u afgelopen jaar voor deze prijs nog wel kon leveren en nu de prijzen met 100% hebt verhoogt !

Beste Z-Login,
Gister ben ik gebeld door Anouk van jullie. Blijkbaar activeert een geplaatste review het daadwerkelijke klantencontact dat echt werkt. Zodra de afwikkeling een feit is, zal ik , conform afspraak de review op jullie verzoek verwijderen. Uiteraard begrijp ik dat en doe ik in dit geval ook graag, omdat jullie daadwerkelijk mensen aan het opleiden zijn om de klant beter te woord te staan. Ik kijk ernaar uit om mijn deel van de afspraak na te komen, na jullie actie van creditering.
Het blijft maar misgaan met ZLogin. Om te beginnen, maakt niet uit wanneer je belt, er is nooit iemand beschikbaar en altijd drukte. Ofwel het lijkt op bewuste onderbezetting.
Dan zomaar een aanmaning, halverwege een abonnementsjaar. Dit terwijl ik een maand voor afloop vorige contractjaar telefonisch mijn opzegging had doorgegeven!!! Dit zou geen probleem zijn, maar ik zie nu dat er nooit een bevestiging is geweest, stom van mij om dit niet na te gaan.
Geen zin meer in in gezeik met ze en zal nu online opzeggen en door mijn eigen vergeten controle, heb ik die € 30,-- maar betaald, ook al gebruik ik het nooit.
So far voor service en communicatie.

Réponse de Z login
onaangekondige prijsverhoging. Ineens moet je ook apart betalen voor (de hoeveelheid) machtigingen die je wilt uitgeven. Hier ben ik nooit van op de hoogte gesteld, en zoals andere zeggen, lijkt me niet geheel legaal.
Altijd tevreden geweest met Z-login, maar nu: Ga niet in zee met deze partij! Onbetrouwbare geldwolven.

Réponse de Z login
Zoals reeds door velen aangegeven betreft dit om de tariefsverhoging en het wijzigen van dienstverlening dmv het loskoppelen van de beheermodule.
Sinds 2020 klant voor alleen E-herkenning 3 voor aangifte belastingdienst. In 2023 verlengd met ongewijzigde prijs.
Nu recentelijk een nieuwe factuur ontvangen met flinke prijsverhoging en het apart factureren van de beheermodule. Er wordt gerefereerd naar een algemene mailing waarin Tarieven de laatste van de 3 onderwerpen aan bod kwam.
Deze mailing voldoet niet aan de juridische vereisten voor mededeling uit hoofde van tariefswijziging. Voor de beheermodule is formeel geen sprake van een tariefsverhoging maar een productwijziging. Mijn lezing is dat er inderdaad sprake is van een stilzwijgend contractverlening maar dan zonder de tariefsverhoging omdat hier niet aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Er is in mijn optiek ook sprake van een onredelijke prijsverhoging (tegen de 50% aan) maar dat terzijde. De beheermodule welke los wordt gefactureerd is een wezenlijke aanpassing van de bestaande overeenkomst en is dus niet toegestaan.
Persoonlijk heb ik het gevoel ze zelf ook aanvoelen dat ze de tariefsverhoging hier heel handig hebben aangepakt/ gecommuniceerd. Ik kan geen andere reden verzinnen waarom ze anders mer coulances lopen te strooien.

Réponse de Z login
Update. Er is mij kwijtschelding beloofd van deze factuur met het verzoek de review positief te wijzigen.
Eerst zien, dan geloven.
Ik krijg geen algemene voorwaarden. Contract zonder aankondiging voor 3 jaar verlengd. Na veel gedoe een 'coulance' gekregen voor 1 jaar, maar wel weer met een onzin pakket erbij. Inmiddels een brief ontvangen dat het wordt doorgezet naar een incassobureau als ik niet betaal. Juridisch gezien zitten ze fout. Een brief in een account zetten waar ik geen inloggegevens van heb is onvoldoende. Lang verhaal kort. KIES NIET VOOR ZLOGIN.