Z login Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door h... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

225 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Al maanden antwoorden jullie op mails…

Al maanden antwoorden jullie op mails niet en telefoon nemen jullie niet op. Nu dat er een negatieve review is willen jullie het serieus oppakken. Met andere worden als ik niet een slechte review had geplaatst dan zou er niks gebeuren. En ik ben niet de enige.

16 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is alleen jammer dat ik verplicht minimaal één ster moet geven, want deze organisatie verdient er eigenlijk geen één. Wat een waardeloze service en totaal geen klantgerichtheid.

Vanaf het begin al problemen gehad met het opstarten van Zlogin voor mijn bedrijf. Uiteindelijk het account nooit eens geactiveerd omdat ik de dienst achteraf helemaal niet nodig bleek te hebben. Toch is het abonnement vervolgens stilzwijgend verlengd. Normaal gesproken sturen ze een herinneringsmail voordat een abonnement verlengd wordt, maar die ontvang je blijkbaar alleen als je account geactiveerd is. Omdat mijn account nooit geactiveerd was, heb ik dus op geen enkele manier communicatie ontvangen over de verlenging van mijn abonnement.

Toen ik contact opnam om te kijken of ze hier iets in konden betekenen, kreeg ik direct te horen dat dit onmogelijk was omdat ik “één maand van tevoren” had moeten opzeggen. Geen enkele vorm van begrip of meedenken, terwijl het account nooit gebruikt is geweest.

Kortom: slechte communicatie, slechte service en totaal niet klantvriendelijk. Absoluut geen aanrader.

18 mars 2026

Dank voor uw review.
Het spijt ons te lezen dat u onze service als zo negatief heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en wij nemen uw feedback dan ook serieus.
Wij begrijpen dat het voor u vervelend is dat het abonnement is verlengd terwijl u geen gebruik heeft gemaakt van de dienst en geen communicatie heeft ontvangen. Tegelijkertijd werken wij met een lopende overeenkomst waarbij een opzegtermijn van toepassing is, ongeacht het gebruik van het account.
Desondanks kijken wij graag met u mee naar uw specifieke situatie om te beoordelen wat er mogelijk is. Op basis van deze review kunnen wij echter niet achterhalen wie u bent, waardoor wij uw dossier niet kunnen inzien.
Wij komen daarom graag met u in contact om dit verder voor u uit te zoeken en samen tot een passende oplossing te komen. U kunt contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten, zodat wij u kunnen benaderen.
Team Klantenservice Zlogin

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had problemen met inloggen voor een aantal entiteiten onder mijn beheermodule

Ik had problemen met inloggen bij bepaalde instanties. Tamara heeft mij snel en goed geholpen, de diverse onderdelen van de beheermodule telefonisch nagelopen waar de problemen door zouden kunnen komen en wat ik dan moest aanpassen en zo de problemen uiteindelijk gevonden. Top! Tamara was zeer vriendelijk en bekwaam.

10 avril 2026

Beste Samantha,

Wat een prachtige review, dankjewel! 💛
Dat Tamara goed is in haar werk weten we inderdaad – en tóch weet ze ons elke keer weer te verrassen ✨
Wat fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen voelde. Die extra controle die ze samen met je deed? Dat maakt haar precies zo’n fijne collega: voor klanten én voor het team 🥰
De complimenten geven we natuurlijk meteen aan haar door, daar zal ze zeker van glimlachen!
Dankjewel voor het delen van deze mooie woorden 🌸

Goede service.

Super goed telefonisch behandeld en geholpen door Maja. Klantvriendelijk, accuraat. Dank je wel topper.

21 avril 2026

Beste Ronald,

Wat een fijne review, dank je wel! 😄
Wij zijn het helemaal met je eens: Marja is goud waard binnen ons klantenserviceteam 💛. Ze weet precies hoe ze klanten snel én goed kan helpen, en wat leuk om te lezen dat jij dit ook zo heeft ervaren.
Je complimenten geven we met een grote glimlach aan haar door dat motiveert haar vast om zo door te blijven gaan (al deed ze dat natuurlijk al 😉).
Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring!

Noté 2 sur 5 étoiles

Golf aan positieve reviews na een negatieve review

Mijn moeder heeft veel gezeik gehad met de klantenservice van dit bedrijf. Uiteindelijk is dat opgelost, maar de vele mails heen en weer hadden niet nodig moeten zijn. Ik schrijf deze review echter omdat mij iets opgevallen is. Na elke negatieve review verschijnen er op magische wijze een stuk of vier positieve reviews. Allemaal op dezelfde dag. De volgende golf aan positieve reviews verschijnt pas wanneer er een nieuwe negatieve review is geschreven. Ik zal hier geen conclusies over trekken, dat mag je zelf doen aan de hand van deze informatie

Beste Fieke,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Wij begrijpen dat het verwarrend kan overkomen wanneer een negatieve review later wordt aangepast naar een positieve. Wanneer wij een minder goede beoordeling ontvangen, nemen wij altijd contact op met de klant om aanvullende gegevens te vragen. Op die manier kunnen wij nagaan hoe onze service is ervaren en bekijken of wij de klant nog verder kunnen helpen.
In sommige gevallen lukt het om samen tot een oplossing te komen, in andere gevallen hebben wij helaas al alles in het werk gesteld en is verdere ondersteuning niet meer mogelijk. Ongeacht de uitkomst gebruiken wij iedere review ook als leermoment om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Wij zijn in ieder geval blij te horen dat uw moeder inmiddels naar wens is geholpen en dat het probleem is opgelost. Dat hier meerdere e-mails voor nodig waren, is niet de ervaring die wij willen bieden en ook dit nemen wij mee als aandachtspunt.
Dank voor het delen van uw review. Wij waarderen uw feedback en hopen dat hiermee duidelijk is waarom sommige mindere reviews uiteindelijk worden aangepast naar betere beoordelingen.

machtiging z login

duurde lang voordat er werd opgenomen ivm drukte maar was duidelijk en behulpzaam

Beste Ton,
Bedankt voor het achterlaten van uw review! 😊
U heeft helemaal gelijk: het is op dit moment wat drukker bij ons dan u van ons gewend bent en eerlijk is eerlijk, ook drukker dan wij zelf liever zouden zien. 💪
Des te fijner dat we u tóch goed hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het uiteindelijk voor!

Nogmaals dank voor uw begrip en het delen van uw ervaring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Klantvriendelijke en behulpzame benadering door Anouk

Medewerkster Anouk was erg klantvriendelijk en behulpzaam. Zij heeft mij stap voor stap door het proces heen geholpen. Super blij mee en we kunnen nu weer zonder problemen inloggen.

Beste Rob,

Wat ontzettend fijn om zulke mooie woorden over onze collega Anouk te mogen lezen! Dit is precies de service die wij als team willen uitstralen en waar wij iedere dag ons best voor doen.
Wij zullen deze complimenten zeker aan haar doorgeven dat zal ze enorm waarderen. Dank u wel voor het nemen van de tijd om uw ervaring te delen en voor het plaatsen van deze review.

Snel en effectief.

Snel en effectief geholpen door Mitzy.

Beste Rinie,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat een fijne collega is Mitzy hè wij zijn ook ontzettend blij met haar. Haar snelle en effectieve manier van helpen is iets waar wij als team heel trots op zijn.
Wat leuk om te lezen dat zij dit ook bij u heeft kunnen toepassen en dat u inmiddels weer probleemloos kunt inloggen. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!

Kundige hulp bij eHerkenning

Tamara heeft mij goed geholpen met de vragen rondom eHerkenning en eventueel een extra organisatie toe te voegen.

Beste Roelie,

Wat een leuke review, dank u wel!
Wat fijn om te lezen dat onze collega Tamara u zo goed heeft geholpen. eHerkenning kan inderdaad best een lastig middel zijn om te begrijpen, maar zodra het eenmaal duidelijk is, is het een heel fijn en veilig inlogmiddel.
Dank voor het delen van uw ervaring met Tamara. Wij zullen deze mooie woorden zeker aan haar doorgeven dat zal zij enorm waarderen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Anouk was gelweldig en heeft mij goed…

Anouk was gelweldig en heeft mij goed geholpen

Beste,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review!
Wij zijn zelf ook ontzettend blij met onze collega Anouk. De service die zij heeft verleend, is precies de service die wij aan al onze klanten willen bieden.
Door uw fijne woorden weten wij dat we op de juiste weg zijn in de verdere ontwikkeling van ons team dat motiveert enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

De dame die aan de telefoon kwam was…

De dame die aan de telefoon kwam was vriendelijk,deskundig en leide me door het systeem heen op een goede wijze.
Ik had al een aantal gebeld over het probleem met inloggen maar zij hielp op juiste manier

Beste,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat de dame in kwestie u zo goed heeft geholpen daar doen we het voor. 😊
We geven al onze dames op de afdeling zeker een welverdiend schouderklopje, want dit is teamwork op z’n best.
Dat u meerdere keren heeft moeten bellen om het probleem opgelost te krijgen, is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan dit intern uitzoeken, zodat we dit in de toekomst beter kunnen doen.
Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring en uw eerlijke review.

goed en netjes geholpen

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons! 😊
We doen iedere dag ons uiterste best om al onze klanten deze ervaring te laten beleven, dus het is extra leuk om te lezen dat dit ook zo is overgekomen.
Heel fijn dat je dit niet alleen met ons, maar ook met de rest van de wereld hebt willen delen. Dank je wel!

Noté 2 sur 5 étoiles

Stilzwijgende verlenging + upgrade naar duurste abonnement

Mijn abonnement werd zonder duidelijke aankondiging met drie jaar verlengd, inclusief een forse prijsstijging én een upgrade naar het duurste (Gold) abonnement zonder mijn instemming.

Ik heb hier nooit voor gekozen en gebruik de dienst slechts vier keer per jaar voor btw-aangifte. De kosten zijn gestegen van €108 naar €229 voor drie jaar (+110%) voor exact hetzelfde minimale gebruik.

De verlenging werd alleen aangekondigd via een melding dat er ‘een bericht klaarstond in mijn berichtenbox’, wat pas zichtbaar is na inloggen op het portaal van Z login. Eerdere communicatie ontving ik steeds direct per e-mail, maar juist het bericht over de verlenging werd voor het eerst uitsluitend via een berichtenbox gedeeld.

Daarnaast is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar (ruim 1,5 uur geprobeerd) en blijft een reactie per e-mail uit.

Twee sterren omdat de dienst zelf technisch wel goed werkt.

UPDATE: na het schrijven van bovenstaande review ben ik gebeld en is het erg netjes opgelost, beter dan ik had kunnen hopen.

Beste heer Burgers,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij begrijpen heel goed dat het schrikken kan zijn wanneer u onverwacht een hogere factuur ontvangt, zeker als onze eerdere e-mail hierover u niet is opgevallen.
Zoals zojuist telefonisch toegelicht, zijn wij genoodzaakt geweest onze tarieven te verhogen. Onze klanten hebben wij hierover één maand voorafgaand aan de facturatie per e-mail geïnformeerd. Het is uiteraard mogelijk dat deze e-mail over het hoofd is gezien of in de spammap terecht is gekomen, waardoor de tariefwijziging als een verrassing kwam.
Fijn dat wij dit samen telefonisch hebben kunnen bespreken en tot een passende oplossing zijn gekomen. Deze is direct voor u in werking gezet.
Wij waarderen het dat we contact met elkaar hebben gehad en zijn blij dat wij u alsnog naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Goede begeleiding.

Met veel geduld door het hele activatieproces begeleid met een positieve afronding.

14 avril 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat onze collega je zo goed heeft kunnen helpen! 🎉 Dát is precies de service waar wij elke dag ons best voor doen. Extra fijn dat je dit met ons én met de rest van de wereld wilt delen daar worden wij erg blij van.

Nogmaals bedankt voor je mooie review!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geholpen

Goed geholpen, stond wel even in de wacht telefonisch

14 avril 2026

Beste Mark,

Nogmaals bedankt voor je mooie review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Chanelle was behulpzaam omtrent…

Chanelle was zeer behulpzaam omtrent een vraag over machtigingen.

Beste CD,

Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te lezen dat Chanelle je zo goed heeft kunnen helpen met de machtigingen. We weten dat dit soms echt een doolhof kan zijn, maar gelukkig weet Chanelle daar altijd raad mee.
Ze gaat voor iedere klant tot het uiterste, zodat iedereen goed geholpen is en alles duidelijk blijft. We kunnen je dan ook vertellen dat wij ontzettend trots op haar zijn!
Bedankt voor het plaatsen van de review deze mooie woorden geven we uiteraard aan haar door.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend te woord gestaan door…

Uitstekend te woord gestaan door Chanelle. Zij heeft het probleem snel opgelost.

Beste Lex,

Wat een fijne review om te lezen dank je wel! 😊
Superleuk dat Chanelle je zo goed heeft kunnen helpen. Dat verrast ons eigenlijk niet, want zij is inderdaad één van de toppers van ons team ⭐
Wij zijn zelf ook heel blij met haar, dus dit soort complimenten maken onze dag extra leuk. Uiteraard geven we jouw mooie woorden meteen aan haar door!

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf is alleen maar uit op geld

We hebben een jaar geleden al opgezegd via e-mail. Mauke van de facturering zegt dat het abonnement via de beheermodule opgezegd moet worden, maar in een eerdere mail zegt ze dat het ook via e-mail kan. Als ik de e-mail met de opzegging en alle relevante gegevens (die ze zelf genoemd heeft) laat zien, komt ze opeens met "de vereiste procedure": "Op basis van onze administratie en de geregistreerde gegevens kunnen wij echter uitsluitend handelen conform onze vastgelegde procedures en systeemregistraties.
Daarom blijven wij bij onze werkwijze dat een opzegging pas als volledig en definitief verwerkt wordt beschouwd wanneer deze conform de vereiste gegevens en via het daarvoor bestemde proces is afgerond. Zonder deze verwerking kunnen wij de beëindiging administratief niet als afgerond markeren.". Star, klantonvriendelijk en meedenken ho maar. Mauke leest ook helemaal niet wat je schrijft en dreunt elke keer hetzelfde verhaal op. Ook zegt ze dat we na de opzegging nog ingelogd zijn geweest - wat logisch is want het abonnement liep tot maart van dit jaar - en dat we daarom het komende jaar ook nog moeten betalen. . En dan hebben we het nog niet eens gehad over de toegevoegde machtigingenbundel Goud waar we nooit om gevraagd hebben. Zou van tevoren via o.a. e-mail aangekondigd zijn, maar de laatste mail die we gekregen hebben was op 1-7-2025 met de aankondiging dat ZLogin voortaan ZET Solutions gaat heten. Daarna aalleen nog de mail met de factuur.

16 mars 2026

Beste Anne-Marie,

Bedankt voor uw bericht. Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken.
Het klopt dat wij een vaste procedure hanteren met betrekking tot opzeggingen. Desondanks is onze service in uw geval tekortgeschoten. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.
Tijdens het telefoongesprek zijn wij samen tot een passende oplossing gekomen, waarbij u naar tevredenheid bent geholpen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Telefonische goede uitleg gegeven zodat…

Telefonische goede uitleg gegeven zodat ik mijn aanpassingen zelf kon doorvoeren

9 avril 2026

Bedankt voor uw bericht.
Wat fijn om te lezen dat onze collega u zo goed heeft kunnen helpen! Wij doen elke dag ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen. Of het nu gaat om één simpele handeling of om het stap voor stap zoeken naar de juiste oplossing wij nemen graag de tijd voor onze klanten.
Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedere klant goed geholpen wordt, en het is mooi om te lezen dat dit bij u gelukt is.

prima service

de dame die me telefonisch hielp was adequaat, had geduld en het resultaat was naar verwachting.

10 avril 2026

Beste Tony,
Wat ontzettend leuk dat u zo’n mooie review heeft geplaatst over onze collega.
Uw vriendelijke woorden gaan wij meteen doorgeven aan alle dames van de afdeling ik weet nu al dat zij met een grote glimlach op hun bureaustoel verder zullen werken. 😊
We zijn continu bezig om onze service te verbeteren, en dan doet het ons natuurlijk extra goed om zulke positieve terugkoppeling van onze klanten te ontvangen. We zijn blij dat we u zo goed hebben kunnen helpen. Mocht u in de toekomst nog eens onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard opnieuw met alle plezier voor u klaar.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus