Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hie... Voir plus
L'entreprise a répondu
ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster Chanelle aan de telefoon gehad.
Zij heeft ons goed geholpen

Réponse de Z login
Na enig aandringen toch nog versimpeling van mijn bedrijfssituatie voor elkaar gekregen wat mijn leven weer makkelijker maakt. Dank je Chanelle

Réponse de Z login
Mitzi heeft, na wat mail verkeer, de moeite genomen om mij te bellen om het probleem die ik ervaarde telefonisch te verhelpen. Ze heeft met geduld naar me geluisterd en het probleem binnen 5 minuten opgelost. Erg dankbaar voor. Dankjewel Mitzy.

Réponse de Z login
Mij heel snel en goed geadviseerd inzake machtigingsbundels.
Geholpen door Mitzy

Réponse de Z login
Mitzy heeft mij perfect geholpen. Uitgelegd hoe de machtiging werkt en hoe in te loggen. Met veel geduld en wat humor. helemaal top!

Réponse de Z login
Mitzy heeft ons na een lange wachttijd aan de telefoon prima geholpen. Het gesprek met haar was vlot en verhelderend. Ze heeft de benodigde links en informatie meteen gemaild en uitgelegd welke procedure we moesten volgen.

Réponse de Z login
Ik gebruik Zlogin voor BTW aangifte. Maar als daar een probleem bij optreed. Is deze firma niet te bereiken. Zelfs na 3 kwartier mobiel bellen. Uiteindelijk heeft de Belastingdienst ingegrepen en kreeg ik daardoor een uiterst vriendelijke en technisch goede medewerker Anouk, die me snel en adequate van mijn probleem heeft afgeholpen. Maar deze firma kan veel verbeteren

Réponse de Z login
Tamara heeft mij heel goed geholpen.
Voor het geen waarvoor ik hulp nodig had werkte nadien goed. Daarnaast had ze alle tijd voor mij wat zeer prettig was.

Réponse de Z login
Ik moest lang wachten voordat er iemand opnam. Maar uiteindelijk ben ik doorgekomen en heb met Mitzy gesproken. Zij heeft samen met mij het probleem opgelost door alle stappen aan de telefoon door te nemen totdat alles werkte. Perfect gedaan.

Réponse de Z login
2 keer gebeld 2 x 25 min wachten nog niet door support geholpen. Zeer slechte service

Réponse de Z login
Mitzy nam uitgebreid de tijd om te vertellen wat ik niet goed had gedaan en me te helpen het te herstellen.

Réponse de Z login
3 jarig abonnement is stilzwijgend verlengd naar abonnement die twee keer zo duur is! Van 108 naar 230? Lekker dan. Zie in mij account dat ik opeens goud heb, maar heb daar nooit een contract voor getekend (heb contract nog even bekeken) of machtiging voor gegeven! Best wel vreemde praktijk, om stilzwijgend je abonnement te veranderen.
Het bedrijf waar e-herkenning voor nodig was (aangifte omzetbelasting) bestaat al ruim een jaar niet meer en is ook bij kvk uitgeschreven. In de stress rondom opheffen bedrijf er helaas niet aan gedacht de Z-login abonnement op te zeggen. Ruim twee weken geleden daar telefonisch contact over gehad, en er is mij toen, uit coulance, het voorstel gedaan het 3 jarig abonnement te verkorten naar een 1 jarig. Ik zou dan het te veel betaalde bedrag gecrediteerd krijgen. Daar was ik uiteraard blij mee! Per mail toestemming voor gegeven en sindsdien helaas geen reactie. Ook niet na meerdere emails. Tevens geprobeerd meerdere tijdstippen telefonisch contact te krijgen maar het is steeds te druk. Vandaar dan maar hier een review, in de hoop op een reactie ;)
UPDATE 30 maart:
Na plaatsing review op vrijdag maandag gelijk een feedback via Trustpilot om aanvullende informatie te sturen. Gegevens ingevuld en paar uur later een credit factuur ontvangen! Ruim helft bedrag terug :) Helaas wel alleen de helft van de machtiging niveau 3/4 Goud (die ik nooit heb gegeven). Maar goed laat maar…
Het heeft uiteindelijk wat moeite en tijd gekost gekost. Maar het helpt dus wel :)
En vooruit dan maar wat meer sterren :P

Réponse de Z login
We zijn uitstekend geholpen door Mitzy van de klantenservice mbt het probleem met de inlog bij de RDW

Réponse de Z login
This issue has been ongoing since December, and I still have not received my refund.
I am now dealing with the same situation through Z login, which operates under the same company as ZET solutions. The pattern is identical: delays, repeated assurances that payment will be processed “this week,” and no actual follow-through.
After I initially posted a review, I was contacted with a proposed solution and updated my review based on that. Unfortunately, those promises were not kept, and the situation has not improved.
There is a clear lack of accountability and consistency in communication. Each interaction resets expectations, but nothing materializes.
Based on this experience across both ZET solutions and Z login, I cannot recommend doing business with this company.
If you are considering working with them, proceed with caution. If you already have an active subscription, review it carefully and consider cancellation.
Very disappointing overall.

Réponse de Z login
Update: wij hebben deze review geschreven nadat wij al vier e-mails gestuurd hadden met ons bezwaar. Daar kregen wij van Mauke constant als reactie dat alles goed gegaan/gedaan was en dat wij gewoon e-mailnotificaties en herinneringen hebben ontvangen. Op onze vraag of zij dit kon bewijzen werd geen reactie gegeven. Vanochtend werd ik naar aanleiding van mijn reviews gebeld door Anouk en zij stelde ons eindelijk in ons gelijk. Zij kon ons vertellen dat wij inderdaad nooit notificaties of iets dergelijks ontvangen hebben. Wij zijn natuurlijk heel blij dat het eindelijk opgelost is. Het is alleen wel jammer dat wij vier mails en reviews hebben moeten schrijven voordat iemand anders van de klantenservice naar ons bezwaar ging kijken en de kwestie daadwerkelijk ging uitzoeken. Daarom geen 5 sterren waard, maar ook zeker geen 1 ster meer waard. Bedankt Anouk!
————————————————
Wij hebben eHerkenning via Z login vorig jaar gebruikt voor een specifieke handeling. Het jaar daarop werd het abonnement automatisch verlengd, waarbij de kosten ineens meer dan verdubbelden (van €99 naar €205).
Wat vooral problematisch is, is de communicatie. Volgens Z login worden verlengingen en tariefwijzigingen via een berichtenbox gecommuniceerd, met e-mailnotificaties en herinneringen. Deze hebben wij echter nooit ontvangen (ook niet in de spam), en men kon ons geen bewijs leveren dat deze notificaties daadwerkelijk zijn verzonden. De berichten stonden bovendien nog als ongelezen in de berichtenbox, wat wij ook hebben aangetoond.
Na meerdere keren contact blijft men echter vasthouden aan het standpunt dat alles volgens de voorwaarden is gecommuniceerd, zonder dit concreet te onderbouwen.
Opvallend is dat wij pas na ons bezwaar (op de factuur die wél per e-mail werd verstuurd) voor het eerst een e-mail ontvingen over tariefwijzigingen.
Daarnaast bleken er extra diensten (machtigingenbundels) toegevoegd te zijn die wij nooit hebben afgenomen. Deze werden uiteindelijk uit coulance verwijderd, maar dit neemt het probleem van de gebrekkige communicatie niet weg.
Wat het extra frustrerend maakt, is dat wij het abonnement eigenlijk wilden opzeggen, maar hier volgens Z login niet meer toe in staat waren omdat dit “niet tijdig” zou zijn gebeurd. Door het uitblijven van de notificaties hebben wij deze mogelijkheid echter nooit gehad.
De klantenservice reageert dus wel, maar gaat inhoudelijk niet in op het feit dat de communicatie in de praktijk niet heeft gewerkt.
Let hier dus goed op als je met dit bedrijf in zee gaat. Wij raden het in ieder geval zeer af.

Réponse de Z login
Mevrouw heeft me prima telefonisch geholpen

Réponse de Z login
Chanelle was zeer direct en het was mij meteen duidelijk wat ik moest doen. Top!

Réponse de Z login
Ik kreeg plotseling een factuur voor een abonnement waarvan ik niet eens wist dat ik die had. Volgens het bedrijf zou dit abonnement automatisch verlengd zijn, omdat dit in hun contract staat een contract dat ik zelf nooit heb ontvangen of gezien.
Na contact werd mij verteld dat zij stilzwijgend mogen verlengen volgens hun voorwaarden. Tegelijkertijd werd bevestigd dat ik het contract nooit heb ontvangen. Later werd gezegd dat ik dit had kunnen weten via een berichtenbox, maar het is aantoonbaar dat ik daar nooit eerder op heb ingelogd. Dit moet via hun eigen portaal.