Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hie... Voir plus
L'entreprise a répondu
ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Wilde mijn abonnement opzeggen een week voor de einddatum van het contract. Kom erachter dat er een opzegtermijn is. Daar werd niet over gerept in de mail die 1.5 maand voor einde contract werd gestuurd.
Vervolgens probeer je tot een oplossing te komen. Dat lukt half. Ondanks dat ik mijn abonnement officieel opgezegd heb voor de einddatum, wordt mij toch een jaar abonnement in rekening gebracht. Erg klantonvriendelijk.
Dit bedrijf geeft niet om klantervaring; anders zou je geen volledig jaar in rekening brengen. Ongeacht wat er in de Algemene Voorwaarden staat. Het is niet logisch.
Dat is ook terug te zien aan de reviews.
UPDATE: Uiteindelijk is het netjes opgelost. Alleen jammer dat ik erg op mijn strepen heb moeten staan.

Réponse de Z login
Zoals ik veel op review lees zijn ze bij z login nogal standvastig bij het opzeggen. Door omstandigheden in 2024 het bedrijf aan de kant moeten doen. Hierdoor geen gebruik gemaakt meer van z login dus nooit bij stil gestaan om het 3 jarig contract van 2023 op te zeggen. Oude mail word bijna niet meer gelezen maar zag daar toch een factuur langs komen. Direct een mail gestuurd dat het bedrijf beëindigt was. Maar het enigste wat ze kunnen bieden is het contract omzetten na een een jarige. Wat me ook zeer verbaasde dat ze €50,00 voor een machtigingsbundel rekenen waar ik nooit om heb gevraagd.
Een advies neem iets voor een jaar en zeker geen z login!!

Réponse de Z login
Anouk van Z login Support heeft mij goede informatie gegeven en precies gezegd wat ik moest doen om mijn abonnement op te zeggen.

Super vaak storingen op MijnKringloopwijzer.nl
Daarnaast geen storingen te melden. Alleen via telefoon op werkdagen.

Réponse de Z login
Was een super leuke meid die had zoveel geduld met mij echt ze verdiend een dikke 10

Réponse de Z login
Ik heb een Z-login abonnement afgesloten, maar sta daarna als klant, 15 tot 35 minuten in de wacht om iemand te kunnen spreken. Dit is niet echt klantvriendelijk. Klanten betalen immers, en kunnen best sneller worden te woord gestaan. Dus, meer klantenservicepersoneel.
Als je er dan door bent na gemiddeld 20 minuten, word je afgeraffeld, naar websites verwezen, of je moet je mail nog maar eens checken.
Dan denk ik: als je iedereen zo afraffelt, waarom moet ik dan 20 minuten in de wacht staan?
P.S zet een ander muziekje op in de wachtrij. Dire straits bijvoorbeeld, Pink Floyd, maakt niet uit welke band, maar niet dit wat er nu opstaat. er zijn genoeg mooie lange nummers die 20 minuten duren.
De laatste keer heb ik tijdens mijn contact met Z-login gesproken met Chaimae.
In het begin van ons gesprek waren we hetzelfde protocol aan het afwerken zoals alle andere keren, als ik 25 minuten in de wacht had gestaan.
Alles was mijn schuld, website, E-mail etc.
maar nadat we samen tot de conclusie waren gekomen dat er echt iets over het hoofd was gezien door de mensen bij Chaimae op kantoor, en de fout echt niet bij mij lag, draaide ze als een blad aan een boom, en was ze erg begripvol, en meedenkend.
Ze nam de tijd om samen met mij telefonisch door de verificatiestappen te lopen, en heeft de mensen op kantoor aan t werk gezet om dingen alsnog goed te regelen.
Ze zou me een half uurtje later terugbellen. Ik dacht, dat heb ik eerder gehoord. Maar ze belde na 20 minuten daadwerkelijk terug, om nog eens samen alles te controleren. Nadat alles in orde bleek, hebben we nog een beetje samen gelachen als een boer met kiespijn. Maar ik was blij met haar.
Dit vond ik erg fijn, want ik had mijn toegang tot RVO echt hard nodig.

Réponse de Z login
Anouk hielp me geweldig aan de juiste machtiging. Vrolijk, snel, duidelijk, complimenten

Réponse de Z login
We werden heel vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed geluisterd en opgelost. Tim is een topper voor het bedrijf.

Réponse de Z login
Chanelle begreep ons probleem met half woord, en gaf snel en behulpzaam oplossing

Réponse de Z login
Zonder enige vorm van communicatie zijn de prijzen met een factor 3 verhoogd. Ik betaal al een jaar of 6 rond de €188 en nu zonder overleg een factuur van €514.
EDIT: opgelost

Zeer slechte communicatie!
De telefoon wordt standaard niet opgenomen. Op mail wordt niet gereageerd.
Je wordt zo doorgestuurd naar een ander bedrijf voor identificatiecheck en niemand komt meer ergens op terug. Wat is dit voor bedrijf? Schandalig!

Réponse de Z login
Ik ben digitaal niet erg onderlegd. Anouk nam me aan de hand van het scherm mee en zonder een oordeel over mijn digitale capaciteiten uit te spreken stuurde zij mij zo dat de door mij gewenste uitkomst bereikt werd. Klasse Anouk!!

Z-Login werkt prima!
Bij verlenging zat ik even verkeerd, maar met hulp van hun support (dank Anouk) kwam dat helemaal goed.

Réponse de Z login
Update: nav deze review contact met me opgenomen en er is me een andere goedkopere optie aangeboden. Dat is tot tevredenheid opgelost. Het bedrijf zit zo begrijp ik in overgangsfase.
Laatste factuur van 12-1-2023 en bedrag van €117,98 voor periode van 3 jaar. Vandaag nieuwe factuur, stilzwijgende verlenging, van €235,77. Los van enorme prijsstijging (waar ik nooit goedkeuring voor heb verleend, niet in staat ben gesteld daar akkoord mee te gaan) staat er ook een extra ongevraagde dienst op waar ik nooit om gevraagd heb en ook voor mijn gebruik onzinnig is. Formeel ben ik nu te laat om op te zeggen (moet voor midden van maand ervoor) en zou ik dus in hun ogen wederom 3 jaar eraan vastzitten. Ja ik kan opzeggen maar staat los van alsnog betalen. Ik ga hier niet mee akkoord, zeker niet omdat ik elders voor mijn toepassing mogelijkheden zie die een factor 4 of meer goedkoper zijn. Klantnummer en factuurdetails beschikbaar uiteraard.

Réponse de Z login
Vandaag de 6e jaarfactuur ontvangen en word ik geconfronteerd met een prijsverhoging van € 45 (2025) naar € 84,85 (2026) een stijging van meer dan 88%!.
eH3 is verhoogd van € 45 naar € 59,85 (33%) er bij, graaiflatie-gebied. Daarbij is er ongevraagd een 'Machtingenbundel Goud' toegevoegd a € 25, die kennelijk nog eens bovenop je standaard eH3 nodig is om in te kunnen loggen bij de belastingdienst?!
De opzegtermijn is 2 maanden, maar buiten een aankondigingsbericht strikt 2 maanden voor verlenging, is er geen woord gerept over deze ordinaire prijsverhoging.
Z Login / ZET solutions maakt misbruik van ondernemers die verplicht zijn om eH3 af te nemen om hun belastingen te kunnen doen.
Aanpassing na contact met Zlogin:
De ticket die ik had ingestuurd via de portal leidde niet tot opvolging, maar deze review op trustpilot wel.
De conclusie is dat Zlogin duurder geworden is, maar dat de communicatie niet bij iedere klant aangekomen is en dat de nieuw toegevoegde machtingsbundel niet perse strookt met je behoefte. In overleg hebben we het product aangepast en komt er een creditnota aan.

Réponse de Z login
De medewerkers van Z Login (Zet Solutions) reageren altijd snel en duidelijk. Als het kan, nemen ze zelfs telefonisch contact met je op om je vraag door te spreken.
Vandaag werd ik netjes geholpen door Mitzy. Ze kon meteen mijn vraag beantwoorden.

Réponse de Z login
Ik heb contact gehad met Vanessa, een zeer vriendelijke, geduldige dame die voor mijn probleem een adequate oplossing had.

Réponse de Z login
's ochtends een e-mail gestuurd, halverwege de ochtend keurig antwoord gehad van Joeri,
hierna gebeld, na een kort maar prettig gesprek met Mitzy login opengezet en nieuwe token geïnstalleerd.
hele fijne en snelle service.
dank jullie wel