Z login Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door h... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

225 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tevreden

Tim heeft me wederom plezierig en kundig geholpen.
Duidelijke uitleg en geduldig.

19 décembre 2025

Beste Marianne,

Wat geweldig om te horen dat Tim u opnieuw zo prettig en kundig heeft geholpen! 🙌 Duidelijke uitleg en geduld zijn precies waar we voor staan. Complimenten als deze maken ons werk extra leuk. Dank voor het delen en alvast hele fijne feestdagen gewenst! 🎄✨

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring
Abonnement is nodig voor subsidie dus 1 aangevraagd belachelijk voor woorden

Daarna stilzwijgend verlengt met de mail te laat om op te zeggen

Ik heb account verwijdert 3weken voor ingang nieuw abonnement
Geld word gewoon afgeschreven ook al kan je het niet meer gebruiken

Stoneren het geld echt belachelijk dat ze zo werken oplichters

16 décembre 2025

Geachte heer Goossens,

Dank voor uw feedback. We vinden het jammer dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Graag hadden wij samen met u naar een oplossing gezocht, daarom hebben wij contact met u opgenomen. Helaas stond u daar niet voor open.

Wij begrijpen dat eHerkenning vaak eenmalig wordt gebruikt en daarna vergeten kan worden. Bij het aangaan van het contract is echter akkoord gegaan met de stilzwijgende verlenging. Daarnaast informeren wij onze klanten via een bericht in de berichtenbox zes weken vóór de verlenging.

Omdat de opzegging te laat is doorgegeven, is het abonnement conform de voorwaarden verlengd.

Wij wensen u ondanks deze situatie het allerbeste voor 2026.

Team Klantenservice Z login.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik liep tegen een probleem aan bij een…

Ik liep tegen een probleem aan bij een ketenmachtiging waar Joeri me uitstekend mee geholpen heeft door uit eigen initiatief mij op te bellen met een inzicht. Bedankt Joeri hiervoor!

16 décembre 2025

Beste Klant,

Die ketenmachtigingen zijn inderdaad soms een puzzel, zelfs voor ons. Maar Joeri is duidelijk een meester in het oplossen van raadsels! 💪 Super dat hij het persoonlijk met u heeft afgehandeld dat maakt het verschil. Dank dat u dit met ons deelt, uw complimenten geven we aan Joeri door.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op, na verlenging duur!

Pas op! Abonnement wordt naar verlenging ongeveer met 150% duurder. Eerste 3 jaar ca € 90,- en naar verlenging maar liefst € 217,-!
Staat niet in de algemene voorwaarden.
Als je een abonnement hebt van 3 jaar, vergeet je dat al snel dat je h'm moet opzeggen. Je krijgt dan vanzelf een mail met de verlenging en factuur. De toon voor te laat betalen streng.
Trap er niet in mensen

1 juillet 2025

Beste meneer,

Dank voor uw feedback.
We vinden het jammer dat u onze service zo heeft ervaren.
Wij hebben u zojuist aan de telefoon gehad en hebben het over de review gehad.

Ruim een maand voor de facturatie hebben wij een email gestuurd met informatie over onze nieuwe tarieven.
U heeft aangegeven deze niet hebben gehad/ of wellicht dat deze over het hoofd is gezien.

We hebben het gehad over de tegemoetkoming die u van ons heeft gekregen over de factuur.
Wij hopen dat we u ondanks de vervelende situatie alsnog hebben kunnen helpen.

Wij willen u ondanks deze situatie het allerbeste voor 2026 wensen.

Team klantenservice Z login.

Tamara

Dank je wel Tamara je hebt ons uitstekend geholpen

3 décembre 2025

Beste Klant,

Wat een geweldige review! 🎉 We geven Tamara meteen een high five namens jou. Super dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Z-login werkt prima, omhang met klanten beroerd

Z-login werkt verder prima. Nooit klachten over gehad. Manier van handelen bij bedrijven die failliet zijn gegaan erg onprofessioneel. Zaak opgezegd en opzegging aangevraagd. z-login heeft dit niet goed verwerkt, en klant draait op voor de kosten. Na 2 jaar staan ze opeens op de stoep met een grote rekening en als je probeert te communiceren met het bedrijf, wordt je doorverwezen naar het advocatenkantoor die deze zaken extern behandeld. Het advocatenkantoor weet niks van de zaken en verwijst weer door naar de client. Eindstand, er kan met niemand gecommuniceerd worden om te kijken wat mis gegaan is en de klant (ik) wordt gedwongen de rekening te betalen.

Ik vind het een ontzettend onprofessionele en onrechtvaardige manier van handelen. Absoluut een 1 ster waardig bedrijf betreft de klantenservice!

4 décembre 2025

Beste Stephan,

Dank voor uw feedback. We begrijpen dat dit vervelend voor u is. Na onderzoek hebben we u een oplossing aangeboden via de mail.
We hopen dat dit tegemoetkomt aan uw situatie en wensen u fijne feestdagen en een mooi 2026.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed luisteren een aanpakken van een klacht

De aanleiding waren lang bestaande klachten tav facturen. De onderliggende ovk'n waren/zijn anders dan gewenst en daarmee te kostbaar.
In het gesprek is 1 van de 2 klachten vertaald naar een nieuwe wél passende ovk, en daarmee opgelost Tav de 2e klacht zal de "bestaande" ovk nog ter bestudering/beoordeling worden toegezonden.

2 décembre 2025

Geachte heer, mevrouw,

Wat fijn om te horen dat mijn collega contact met u heeft opgenomen om een lang bestaande klacht eindelijk op te lossen. Onze excuses dat dit zo lang heeft geduurd dat is niet de service die u van ons mag verwachten. We zijn blij dat het nu is opgelost en gaan zeker kijken wat we nog kunnen doen met klacht 2. Dank dat u dit met ons deelt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Anouk heeft mij een heel goed advies…

Anouk heeft mij een heel goed advies gegeven. Echt meegedacht met wat we nodig hebben.

2 décembre 2025

Geachte heer, mevrouw,

Wat fijn om te horen dat Anouk u zo goed heeft geholpen en echt heeft meegedacht! Dat is precies waar we voor staan: samen kijken naar wat het beste werkt. Bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld!

Noté 5 sur 5 étoiles

Netjes en vriendelijk geholpen.

28 novembre 2025

Beste Jaap,

Wat fijn om te lezen dat je netjes en vriendelijk geholpen bent door mijn collega! Daar doen we het voor, om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Dank dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Vriendelijk geholpen door Anouk

Vriendelijk geholpen door Anouk, echter wel eerst ruim een kwartier in de wacht gestaan... Het zou fijn zijn om dan af en toe even een update te horen over de hoeveelste je in de rij bent ofzo, zodat je een beetje weet waar je aan toe bent qua wachten. Nu krijg je alleen een vrolijk deuntje te horen.

1 décembre 2025

Geachte heer, mevrouw Me,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat Anouk je vriendelijk heeft geholpen. We begrijpen dat wachten vervelend kan zijn en nemen je suggestie om tussentijds een update te geven zeker mee.
We werken continu aan verbeteringen om onze service zo prettig mogelijk te maken. Dank dat je dit met ons deelt!

Snel en duidelijk geholpen

Snel en duidelijk geholpen door vriendelijke mevrouw.
Van tevoren wel eventjes moeten wachten.

1 décembre 2025

Beste Michiel,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je uiteindelijk snel en duidelijk bent geholpen door onze collega. We begrijpen dat wachten niet ideaal is en nemen je opmerking mee om onze wachttijdbeleving te verbeteren. Dank dat je dit met ons deelt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg fijn geholpen door Chanelle!

29 novembre 2025

Beste Alexander Otto,

Wat leuk om te horen dat Chanelle je zo goed heeft geholpen! We geven je complimenten graag door.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een verschrikkelijk slechte…

Wat een verschrikkelijk slechte service, het zijn gewoon geldwolven. Abbonement wordt stilzwijgend verlengd terwijl de onderneming al lang niet meer bestaat krijgen we wel de factuur terwijl wij helemaal geen gebruik van hun dienst maken. Dan weten ze je wel te vinden! Vraag je om coulance omdat je geen gebruik maakt van hun diensten krijg je NEE terug. Geen menselijke maat, schofterig geld innen. Echt zwaar ontevreden over hun klantenservice/beleid.

Beste Koen,

Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. Dank dat u de tijd heeft genomen om dit via een review met ons te delen we nemen dit soort signalen altijd serieus.

Wij willen u wel meegeven dat bij het aangaan van het contract akkoord is gegaan met de stilzwijgende verlenging. Daarnaast informeren wij al onze klanten standaard 6 weken vóór het aflopen van het contract, zodat er voldoende tijd is om eventueel op te zeggen wanneer de dienst niet langer gewenst is.

Mocht u dit verder met ons willen bespreken of de situatie willen laten her beoordelen, dan ontvangen we graag uw bericht via feedback@zetsolutions.nl We helpen u graag verder.

fijne klantenservice

In het begin had ik wat problemen met het bedrijf en was ik niet helemaal tevreden. Gelukkig werd ik uiteindelijk geholpen door Chanel van de klantenservice, en zij heeft alles perfect opgelost. Ze was ontzettend vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ze luisterde echt naar mijn situatie en dacht met me mee.

25 novembre 2025

Beste Jesse,

Wat fijn om te lezen dat onze collega Chanelle u uiteindelijk helemaal naar tevredenheid heeft kunnen helpen. Soms is het inderdaad net even iemand anders treffen die precies begrijpt wat er nodig is. We zijn heel blij met zulke betrokken en zorgzame collega’s binnen ons team. Dank dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Noté 4 sur 5 étoiles

Werd netjes te woord gestaan

Werd netjes te woord gestaan, had alle tijd om mijn vragen te beantwoorden.
Het enige was dat is best lang in de wacht heb gestaan, maar daar kan de medewerker natuurlijk niks aan doen.

24 novembre 2025

Beste Sharon,

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u netjes te woord bent gestaan en alle tijd kreeg voor uw vragen. Wat betreft de wachttijd, bedankt voor uw begrip daar kunnen onze collega’s inderdaad weinig aan doen, maar we doen ons best dit zo kort mogelijk te houden.

Klantenservice Z login

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer deskundige medewerker wist op…

Zeer deskundige medewerker wist op verschillende vragen geordend antwoord te geven. Zij had goed overzicht over hoe zaken werken.

7 novembre 2025

Beste Tülay,

Wat fijn om te lezen dat onze collega u deskundig en overzichtelijk heeft kunnen helpen. Het is prettig om te weten dat zij duidelijk antwoord kon geven op al uw vragen. Hartelijk dank dat u dit met ons heeft gedeeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk en duidelijke communicatie…

Vriendelijk en duidelijke communicatie verkregen van Anouk over de inhoudelijke vragen die ik haar stelde.
Ook ervaarde ik geen enkele manier van ongeduld jegens mij.
Mijn dank daarvoor.

Beste Ger,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega Anouk. Zij weet waar ze het over heeft en neemt altijd de tijd om alles duidelijk uit te leggen en, waar nodig, zaken voor u uit te zoeken. Dank u wel dat u uw positieve ervaring met ons heeft gedeeld!

geweldige hulp van Anouk gehad

geweldige hulp van Anouk gehad! ging tot het uiterse om mij te helpen, wat een topper!

Beste Kim,

Ja, die Anouk kan er wat van! Wij vinden haar ook een topper, en het is heel fijn om te lezen dat zij u zo goed heeft geholpen en tot het uiterste is gegaan. Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om haar speciaal te benoemen en voor deze mooie review.

Team Klantenservice Z login.

bedankt

Anouk heeft mij vriendelijk, behulpzaam, met kennis van zaken te woord gestaan en geholpen.

vakkracht!

Beste Jaap,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Anouk. Ze is een topper en weet precies waar ze het over heeft. Het is mooi om te lezen dat onze klanten zo tevreden over haar zijn. Dank u wel dat u dit met ons heeft gedeeld!

Top service van Mitzy

Vandaag contact gehad met de klantenservice van Z-Login en daarbij gesproken met Mitzy. Ontzettend vriendelijke dame die me ook nog eens heel goed heeft geholpen met mijn probleem. Z-Login wees zuinig op dit soort goede medewerkers.

14 novembre 2025

Beste Mariska,

Wow wat een mooie woorden! Deze zullen we zeker met Mitzy delen. En we zijn het helemaal met eens dus we zullen zeer zuinig op haar zijn!

Team Klantenservice Z login

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus