Vandaag hebben mijn vrouw en ik showroom Louwman Roosendaal bezocht. Wij zijn op zoek naar een gebruikte Rav4. In hun showroom zouden er vier staan. Het enigste wat werkte waren de automatische deuren... Voir plus
Lisez les avis des autres
Pas op met deze vestiging. Ik heb mijn Mercedes E63 AMG bij Louwman Gorinchem gebracht voor een andere klacht. Tijdens mijn bezoek hebben zij met de auto een proefrit gemaakt. Een paar uur late... Voir plus
Na mijn aanschaf van een 2 jaar oude Toyota C-HR bij Louwman in Noordwijk waren er nog wat kleine puntjes die ik wel graag opgelost wilde hebben. Men name Tim heeft er achteraan gezeten om het goed af... Voir plus
Auto (Suzuki Vitara) gekocht van bijna 2 jaar oud. Onze oude auto ingeruild. Prettig geholpen door Marcos. Ondanks dat de kentekenplaat even op zich liet wachten is dit heel netjes afgehandeld. Al... Voir plus
Zeer goede service
Uitstekende service bij Toyota Suzuki Louwman Purmerend!
Ik ben zeer tevreden over deze garage. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van mijn auto ben ik heel goed geholpen door verkoper Martijn.
Hij nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, dacht mee, en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was.
De communicatie was vriendelijk, professioneel en betrouwbaar — precies zoals je hoopt bij zo’n belangrijke aankoop.
Kortom: topservice, eerlijk advies en een zeer prettige ervaring.
Hopelijk ervaar ik met de onderhoud van mij Toyota ook deze ervaring !
Ik kan Louwman Purmerend en Martijn van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe Toyota of Suzuki!
Duur, matige service en onvriendelijk baliepersoneel
In het verleden werd je goed en netjes geholpen bij Toyota (Beukers) 's-Gravenzande, maar dat is helaas verleden tijd. Heel erg duur, zeer matige service en ronduit zeer onvriendelijk baliepersoneel!
Van Toyota nar Suzuki
Mijn Toyota Yaris had zoveel reparatiekosten dat ik besloot een andere auto te kopen.
Met behulp van de verkoper heb ik besloten een Suzuki Ignis te kopen. Heel fijn geholpen. Hij heeft ook alle mogelijkheden van de aanschaf laten zien.
Ik ben een zeer blije Suzuki rijder nu.
Unpleasant experience and discriminatory treatment at Toyota Louwman
Today I visited Toyota Louwman Ridderkerk for my vehicle’s APK inspection and unfortunately had a very unpleasant experience with the last employee who assisted me. He was the one who handed me the keys and processed the payment, but spoke to me in a disrespectful and condenscendigly tone, that made me feel mistreated and discriminated against.
During the conversation, he repeatedly mentioned that I needed to change my summer tires to winter ones. In response, I offered to go home and bring my winter tires, and even suggested scheduling an appointment for the change. My offer was completely ignored. The employee continued to speak to me in a dismissive and unpleasant manner just repeating and repeat what I need to do without the solution, showing no willingness to help or arrange a service appointment.
I find it unacceptable that a customer is treated this way, especially when showing initiative and a willingness to cooperate. This kind of behavior does not reflect the values of respect and customer care that a company like Toyota should uphold.
I hope this situation is taken seriously and that appropriate measures are taken to ensure all customers receive respectful and professional treatment.
🚨🚨 Louwman Dordrecht 🚨🚨
🚨🚨🚨Koop hier geen auto🚨🚨🚨
De enigste mensen die tevreden zijn over dit bedrijf zijn de mensen die geen problemen ondervinden met hun auto.
Ik kan je alleen vertellen dat zodra er iets met je auto is. dat er 0.0 procent medewerking is
Dit kan je voorkomen om hier geen auto te kopen. 🚨
In onze nieuwe auto hebben ze de schroeven van de kentekenplaat scheef erin geboord. (Ziet er niet uit)
Heb dit aangegeven en mail
Contact gehad. Eerste reactie die je krijg. we gaan dit oplossen.
Daarna hoor je ze nooit meer.
Ik snap het wel want er moet een nieuw achterklep in en er moet een nieuwe voorbumper op.
(En dat kost geld)
De schroef wordt door je achterklep geschoeft en door je voorbumper.(scheef)
Ze behandelen dit ook niet tegen roest. Ze pakken gewoon een schroef zonder een kenteken mall.
En schroeven het er dwars doorheen.
Je gaat dus van een nieuwe auto.
Naar een auto met gaten erin die zullen gaan roesten in de toekomst.
Wat veel mensen niet weten:
Ze maken direct schade aan je nieuwe voertuig.
Waarschuw zoveel mogelijk mensen om weg te blijven bij deze prutsers!
Haal je Toyota bij een andere dealer,
Of in iedergeval
Bij een andere locatie als Dordrecht!
Prima auto bij Louwman Breda
Wij hebben een Mercedes CLA gekocht bij Louwman Breda. Uitstekend geholpen door Paul Hooper en de auto is keurig geleverd. Alles tot volle tevredenheid.
toyota Aygo
Ik heb op 10 Oktober een Toyota Aygo gekocht.
In eerst instantie zou ik 3 Oktober een proefrit maken.
We stonden op punt weg te gaan kregen een telefoontje half uurtje van te voren sorry Mevrouw helaas gaat de proefrit niet door de auto heeft een kapotte koppeling Oké we komen er aan en bespreken wat er volgende stap is en wanner ik een proefrit zou maken.
Dat zou morgen kunnen Zaterdag 4 Oktober is goed.
Ik was onderweg weer een Half uurtje van te voren sorry mevrouw helaas staat de auto nog op de brug.
Ik had zoiets had je dat gisteren niet kunnen vertellen scheelt weer een rit. Afspraak gemaakt voor volgende week vrijdag 10 Oktober een dag van te voren gebeld of hij klaar was ik wilde niet voor jan zak komen.
Met plezier een Proefrit gemaakt en het beviel me prima ben super blij met me Toyota Aygo.
Dus Martin Van Orsouw Van Louwman Rotterdam-Noord Als er weer iets is bel ruim van te voren als iemand een auto wil kopen of voor iets anders
Nare ervaring met occasion after-sales
Slechte ervaring met after-sales van een occasion: een Yaris voor 10.000. Slordige aflevering met uitgedroogde wisserbladen, niet-afgesteld koppelingspedaal met 1cm speling naar de cilinder, niet bereidwillig om de voor- en achterbanden voor aflevering even om te wisselen. Kleine problemen, zelf dus maar opgelost.
Vooraf al enige twijfel over de auto, maar de verkoper stelde ons gerust met 14-dagen-omruilgarantie. Aangegeven hiervan gebruik te willen maken. Blijkt dat het aanbod daarvan beperkt is: alleen desbetreffende vestiging, waar op dat moment geen redelijk alternatief was (alleen auto's met smaakgevoelige kleur / 3x zo veel kilometers). Over de voorraad op andere vestigingen wordt moeilijk gedaan. Het kan wel, maar niet van harte en het moest heel snel. Geen prettig contact hierover, merkbare irritatie verkoper.
Daarom binnen twee weken aangegeven dat ik de auto retour wilde doen en 10% afschrijving voor mijn rekening zou nemen om het zo maar op te lossen. Louwman wilde wel terugnemen, maar bood na herhaaldelijk contact maximaal de handelsprijs van 7250 (dus 27,5% afschrijving in twee weken op een occasion). Ik heb geen poot om op te staan, maar coulant is het niet...
Nare ervaring. Voor mij geen Louwman meer. Dit bedrijf is de premium die je betaalt ten opzichte van een algemeen occasion-autobedrijf niet waard.
Vesting Ridderkerk / Rotterdam-Zuid
Totaal geen ster waard Louman Toyota…
Totaal geen ster waard Louman Toyota Roosendaal..
Heb vandaag een revieuw geplaatst Louman Toyota Roosendaal.
Had ik neer gezet dat het een zeer slecht bedrijf is. Sinds vorige week app en mail contact gehad. Gaant over de witte Jeep Renegade uit 2021 met zwarte logo ster aan de zijkant. Is een import auto uit Duitsland. Mijn vraag was toen of er een onafhankelijke keurmeester de auto kan keuren.. omdat ik vaker met import autos problemen had ervaren. Totaal geen reacties terug gehad op meerdere verzoeken over mijn vraag. Mijn Jeep wou ik er voor inruilen wat ook bij de jeepdealer was gekocht met onderhoud door hun en ook nap eerlijke kilometers. De witte Jeep wat ik zag bij hun stond 22500 km op. Daarom wou ik het laten controleren. Ik had ze 1 keer aan de telefoon en vroeg of ze daadwerkelijk aan mij kan garanderen of de witte Jeep daadwerkelijk de juiste km stand heeft.. De kerel zei tegen mij anders hadden wij de auto niet genomen..terwijl ik zei dat mijn Jeep Nap geregistreerd staat en ook daadwerkelijk 44000 km op staat. Wat ik zei dat hij dat niet kan garanderen.. had hij daarna geen antwoord op. En nu ook dat deze revieuw ook bij Toyota louman roosendaal erop stond. En mijn gevoel had toch gelijk dat er dingen niet klopt binnen jullie bedrijf.
Leer met mensen omgaan en geef netjes antwoord terug op bepaalde vragen zoals een onafhankelijke keurmeester. Jullie reageren nergens op ook de telefoon wordt niet opgenomen. Juliie moeten een cursus krijgen hoe je met mensen om moeten gaan. Wat ik al dacht de witte jeep renegade was te mooi om waar ze zijn. Dus daarom krijgen Julie van mij 1 ster. Zoals meerdere klachten over juliie zijn.
Zelfs bovag heeft contact met mij gehad of Toyota Louman Roosendaal van zich had laten horen. Terwijl ik zei verre van dat.
Zag de wagen op Marktplaats staan en…
Zag de wagen op Marktplaats staan en wou hem graag hebben. Na een belletje was die keurig voor mij gereserveerd.
Ben prima geholpen door de verkoper en heb tevens ook meteen mijn oude wagen in kunnen ruilen. Ik rij nu met volle tevredenheid in de Infiniti Q 30.
Al met al een prima service.
Bart heeft me vanaf het begin af aan…
Bart heeft me vanaf het begin af aan goed begeleid in het aankoop van nieuwe bedrijfsauto’s. Ik heb het als erg positief mogen ervaren
Afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt
Afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt. Gebruik gemaakt van haal- en breng service. Een bevestiging hiervan ontvangen.
1 dag van tevoren geprobeerd contact te leggen over tijdstip van ophalen. Niet te bereiken via telefoon of email. Ook Toyota Nederland kreeg filiaal niet te pakken. Op de dag zelf is er echter niemand op komen dagen. Kreeg op de dag zelf wel om 12 uur in de middag een mail dat ze tussen 8 en 11 uur laten weten hoe laat auto opgepikt wordt. Filiaal heeft administratie duidelijk niet op orde . Ik breng mijn auto voortaan naar een andere dealer/garage.
Zo goed en deskundig geholpen door Jacco
Grootse incapabele tuig wat er te…
Grootse incapabele tuig wat er te vinden is! Altijd wat met dit SLECHTE bedrijf! Wij hebben zelf al veel problemen gehad met dit bedrijf dus wij komen er al nooit meer maar Mijn schoonouders hadden daar nog wel hun auto in onderhoud. Ze hebben al twee auto voertuigen daar gekocht en altijd in onderhoud. Naar mijn mening word er altijd veel te veel geld gevraagd voor dubieuze dingen maargoed mijn schoonouders zijn loyaal en blijven toch… nu is er een probleem met de auto en moesten ze in de ochtend langs komende en zou er een monteur mee rijden ze moesten er om 8.15 zijn en om 9 uur was er dan eindelijk iemand die mee reed… wel 5 hele minuten! Vervolgens heeft het incapabele jong er 3 kwartier over gedaan om te betekenen wat de kosten van de reparatie zouden worden dat werd weer een vage schatting waarvan je weet dat het veel duurder uit ging vallen! Maar dat is nog niet het ergste mijn schoonouders wilde rond half 10 wel graag naar huis maar toen moest die knuppel nog gaan overleggen wat ze nu moesten afrekenen! Ook dat overleg duurde nog een half uur en toen konden ze 48 euro afrekenen voor 5 minuten mee rijden en 2 uur wachten op niks! Wat een boeven… ik snap dat ze geld nodig hebben want geen normaal denkend mens gaat terug naar deze prutsers.. ze hadden er alleen wel slim aan gedaan hun loyale klanten niet te naaien want zelfs mijn schoonouders komen hier nooit meer terug!
Zeer slechte ervaring Louwman Mercedes…
Zeer slechte ervaring Louwman Mercedes Breda! Verkeerde diagnose auto, volgens hun kon de auto weer veilig de weg op. Auto stond gewoon 3 keer stil bij de stoplichten en vervolgens worden we zeer slecht behandeld door de manager van de werkplaats van Breda John Anemaat. Respectloos zijn ze in Mercedes Breda
Geen boodschap aan de klant
Ik ga een bestelling halen bij Louwman Tilburg. Sta een kwartier voor de balie te wachten. Een medewerkster is druk bezig met een andere klant, de verwarring is groot, het computersysteem werkt kennelijk niet optimaal.
De medewerkster vraagt hulp aan een andere collega. Die staat met zijn handen in zijn zakken lachend toe te kijken en doet verder niets. Een andere collega ziet de klanten staan maar voelt zich niet geroepen om iets te doen. Hij sloft naar het koffieapparaat en nuttigt vervolgens rustig een banaantje.
Ik dacht altijd dat het om de klanten ging, die voor het inkomen zorgen. Maar dat idee lijkt Louwman Tilburg te hebben losgelaten. Na alle andere negatieve ervaringen (lange wachttijden, slechte in- en externe communicatie, niet reageren op klachten door de lokale directie) heb ik er afscheid van genomen.
Louwman Tilburg is helaas een voorbeeld van wat er gebeurt als een lokale dealer teveel merken te verstouwen krijgt. Met alleen Toyota ging het nog redelijk. Met Mazda, Suzuki en Mercedes erbij lijkt men de controle over de interne bedrijfsprocessen kwijt te zijn.
Fijne ervaring bij dit bedrijf en de verkoper
Wij, mijn man en ik, hebben sinds 23 september een Hyundai I20 gekocht en opgehaald bij Louwman in RIdderkerk. Wij werden geholpen door Marcos Fulgencio en zijn heel tevreden over deze vriendelijke verkoper. Hij nam alle voor ons en heeft ons goed advies gegeven en begeleid. Ook hebben goed met hem kunnen onderhandelen, waardoor we de aanschaf van de I20 hebben gedaan. Wij zijn heel tevreden en hopen lang van onze I20 te kunnen genieten.
Vriendelijke Vakmanschap
Vandaag kreeg mijn Toyota CHR Hybride een ' grote beurt + 1e Apk '
Bij binnenkomst Louwman Roosendaal werd ik aller hartelijkst ontvangen door Senior verkoper Johan V. Kopje koffie en een praatje. Een niet gerelateerde auto vraag werd beantwoord en opgelost!!
Johan had tijd we maakte tijdens de koffie een praatje alsof we familie zijn.....super fijn. Ook de andere medewerkers van Louwman zo vriendelijk. Voor mij als klant voelt het fijn de goede sfeer onderling .
Ik kreeg een vervangende auto mee ,
Een CHR Hybride .
Smiddags een telefoontje...uw auto is klaar.
Bij het ophalen van mijn auto dezelfde vriendelijkheid!! Johan V. loopt even mee naar mijn auto buiten.
En dan terwijl ik instap zie ik een kaartje op het dashboard met de tekst' Dank voor het vertrouwen, ik heb met zorg aan uw auto gewerkt, met vriendelijke groet David !
David, dankjewel daarvoor.
Mijn auto ziet er keurig uit en rijdt perfect!
Fijn te weten wie er aan mijn auto werkte.
Dat maakt de lijntjes kort mochten er vragen zijn.
Beste vakmensen van Louwman Roosendaal, dank jullie wel !!
slechte ervaring
Erg teleurstellende ervaring bij Louwman Toyota Den Haag.
Ik had online een grote onderhoudsbeurt geboekt (€522 inclusief Hybrid Health Check), maar bij aankomst zeiden ze €591. Ze lijken zelf niet goed te weten welke service bij welke kosten hoort.
Toen ik later mijn auto ophaalde, bleek het Hybrid Health Check-rapport te ontbreken.
Pas toen ik ernaar vroeg, zei de medewerker dat er een storing was waardoor ik binnen 10 dagen opnieuw moest langskomen voor de Hybrid Health Check. Als ik het niet zelf had gezien, was ik gewoon voor niets betaald.— en ik moest zelf weer extra tijd maken om terug te komen.
Dozenschuivers
Ik mis iets ... uh .... dienstverlening en service. Het zijn gewoon dozenschuivers die zeggen wat je wilt horen maar het vervolgens niet doen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.